ShadowMaster Публикувано Декември 18, 2009 Публикувано Декември 18, 2009 Здравейте, от скоро взимам уроци по пиано и си купих един синтезатор, който не ми помага особено. Събота и неделя се упражнявам на акустично пиано, но през седмицата имам само този синтезатор, който след като съм свирил на пиано ми се струва като играчка. Има ли място в Пловдив където свободно може да се ползва пиано за по 1 час на ден през седмицата? Като бях в чужбина в университета имаше т.н. "practice rooms" и във всяка имаше пиано и то какви пиана... дето тук само мога да си мечтая да видя... както и да е, тези зали в университета се ползваха свободно и работеха 24 часа. Тук в някой университет/училище има ли нещо подобно? Или някъде другаде? Цитирай
Topsun Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Можеш да питаш в музикалното училище или пък в академията за музикално,танцово и изобразително изкуство дали могат да ти отпуснат по един час на ден. Не вярвам обаче да можеш да го правиш свободно... Успех! Цитирай
head_up Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 ако имаш приятели в Пловдивският Университет, прословутото ПУ, може би ще ти помогнат - някой специалности имат и музикални насочености, за пианото - гарантирано, имал съм възможност да слушам, става въпрос за новата сграда (към 4-ти километър). Друг е въпроса дали пианото те устройва като качество и дали ще ти разрешат да свириш. но можеш да попиташ, това не вреди... Цитирай
Recommended Posts