DJack Отговорено Март 3, 2011 Отговорено Март 3, 2011 Понеже вече има тема за това какво концертно оборудване използуват големите,бих искал да Ви попитам какво оборудване ползват така наречените големи и не чак толкова големи Български озвучители?И без това са изприказвани много приказки главно за тяхното"Неможене",та ми е интересно с каква техника работят и дали е възможно при сравнително "тънкият" им джоб да могат да се въоръжат със всичко необходимо за задоволяване на ВИСОКИТЕ изисквания?Ако е възможно по-конкретни отговори т.е. например пулт-марка и модел:стъпала-марка и модел:колони-марка и модел и така нататъка.Благодаря Ви предварително Отиваш в "Динакорд" с високите си изисквания и избираш Само да не си забравиш потрфейла, ама в него да има ПОНЕ 25000 евро Мога да ти съдействам за 10% отстъпка Можеш и онлайн да избираш http://www.musicworld.bg/bg/home А,забравих - при участие навсякъде до техниката трябва да имаш поне по двама бодигарда, да я пазят примерно от недоволни пияни ромски клиенти 1 Цитирай
rodji Отговорено Март 4, 2011 Автор Отговорено Март 4, 2011 Значи нещо не си ме разбрал.Говоря за Високите изисквания на музикантите към централното озвучаване,които обаче упорито отказват да си плащат за него въпреки,че на няколко места във форума беше казано изрично "За качество се плаща".Поне на мен ми е омръзнало от вечните пазарлъци,ама не може ли да донесеш 14 колони вместо 8 за същите пари,или пък дай да посвирим още един час,че купонът се проточва естествено после се разсейват.А основно исках да споделят хората"озвучителите" кой с какво работи обяснено по-детайлно.Що се отнася до магазина и 25000 то е ясно,но имах предвид реално използваните неща по сцените. Цитирай
DJack Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 Значи реално използваните неща по сцените...... Приятелю, отиваш три-четири часа преди всяка изява-било то концерт или някакво озвучаване, и гледаш.Можеш и са снимаш с тел-а и после да си правиш разбор.Ама отделяш от твоето свободно време за тези неща, нали схващаш!? Цитирай
Recommended Posts