CrazyDemon Публикувано Декември 18, 2009 Публикувано Декември 18, 2009 Ми аз сам един от тея дето са от доста време в форума, но чак сега забелязват тая тема Реших че ще е интересно и аз да се представя Значи аз сам на 15 години, уча в 39-то (ако има някои от тва даскало да ми пише), обичам всяква музика от рок до супер изродски метал (без стилове като ЕМО, рапметал ,индустриал и други такива) обаче повече наблягам на по - тежкото звучене, свиря на "всякви" китари - имам акустична, полу-акустична, електрическа и бас , в момента свиря в хеви метал група от софия на бас, а иначе имам нещо като страничен дет метал проект дето би трябвало да свиря соло китара, но все още търсим барабанист ииии не сме стигнали до никъде щото имаме 2 текста ама няма кога да се съберем да напишем още музика по тях ми общо взето те тава сам аз Цитирай
james-assya Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Ми браво, щом си на 15 а вече имаш група и свириш, мога само да ти пожелая да напредваш все повече. Цитирай
Recommended Posts