Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Ами видеото от първото ни участие. Нека да не обръщаме внимание на публиката и сценичното поведение :metalist: Взехме си бележки... Видеото е малко голямо, защото е снимано с хубава камера и ще се радваме ако някой го изтегли и сподели... Определено всякакви критики ще са ни от полза, за да може да не допускаме същите грешки повече... Най-вече за звука, а и за сценичното поведение... :)

Ето го и него - http://dox.bg/files/dw?a=85aa0c55af

Чакаме :D

1-ва песен - Ufo - Doctor Doctor

2-ра песен - Deep Puple - Smoke on the water

3-та песен - Black Sabbath - N.I.B

Редактирано от rinti
Отговорено (Редактирано)

Опа, изтекло ми е времето за редакция :) Лошото беше, че без монитори всеки чуваше себи си и барабаниста :metalist: Надяваме се няма разминавания... Иначе учудащо, при тази публика получихме най-много аплодисменсти от всички :D (имаше и други след нас(не става дума за групи)) И най - интересното е, че ни поканиха да свирим и събота и тогава вече няма да имаме ограничено време и ще става :metalist: Така че всякакви съвети до тогава, ще са от полза...

Редактирано от rinti
Отговорено (Редактирано)

Ами да, просто не можем да намерим... Може да е малко странно, но защо не :bravo: Иначе чакаме критики за звука...

Редактирано от rinti
Отговорено

Малко помощ. Сега като го гледам, първия припев на доктора малко сме се обърали нататъка сте Вие...

Отговорено

Ми... какво да кажа аз.. изгледах видеото, хареса ми от гледна точка на вложената енергия и ентусиазъм! :) Иначе като за първа изява не сте чак толкова сковани. :thx: Ако имаше и адекватен вокалист, който да привлича повече вниманието на публиката всичко би си дошло на мястото!

Като свирене то е ясно, че има какво да се изглажда тук-таме - най-вече като синхрон и взаимодействие между всички, но основата явно си я имате, останалото - яко свирене по репетиции като група! ;) За целта наистина е добре да си набавите подходящ вокалист.

Евала за изявата, дерзайте и продължавайте все напред! :)

Отговорено
Ами да, просто не можем да намерим... Може да е малко странно, но защо не :P Иначе чакаме критики за звука...

Ами според мен като няма вокалист се мисли инструментален репертоар . Иначе тези песни са сила но най вече в гласа, като инструментализъм не са нищо особено и публиката най вероятно да се отегчи след първия припев.

Да не говорим пък че за да впечатлиш публика само със свирене без пеене си е 10 пъти по сложна задача... Питаш за грешки, за мен това е грешка и то голяма. Аз ги изгледах като превъртах т.е. интро , куплет припев прескачам до солото и после пускам следващата по същия начин.

За критики по звука няма смисъл да питаш... видеото не е с добър звук и не може да се каже как е било там на живо.

Това според мен де , без лоши чувства :girl_cray2:

Позволявам си само защото си призовал да изтъкнем какви грешки забелязваме.

Отговорено (Редактирано)

Разбира се! Това е целта, иначе за вокалист ще помислим, ама от половин година има тема пусната и... нищо. И обяви има разлепени из града и във весници пускаме всяка седмица и няма и няма... Соло китариста ни пее хубаво, но първо нямаме с какво да го озвучим и второ и да свириш и да пееш не е лесно.

Редактирано от rinti
Отговорено (Редактирано)

Иначе по Ваша препоръка ще откажем участието си утре, защото става дума за нещо частно и са намесени финанси и не искаме да разочароваме организаторите... Така че като си намерим вокал тогава :thumbs_up: Скоро ще пуснем запис и на един авторски интрументал.

Поздрави на всички

Редактирано от rinti
  • 2 weeks later...