rinti Публикувано Декември 17, 2009 Публикувано Декември 17, 2009 (Редактирано) Ами видеото от първото ни участие. Нека да не обръщаме внимание на публиката и сценичното поведение Взехме си бележки... Видеото е малко голямо, защото е снимано с хубава камера и ще се радваме ако някой го изтегли и сподели... Определено всякакви критики ще са ни от полза, за да може да не допускаме същите грешки повече... Най-вече за звука, а и за сценичното поведение... Ето го и него - http://dox.bg/files/dw?a=85aa0c55af Чакаме 1-ва песен - Ufo - Doctor Doctor 2-ра песен - Deep Puple - Smoke on the water 3-та песен - Black Sabbath - N.I.B Редактирано Декември 17, 2009 от rinti Цитирай
rinti Отговорено Декември 17, 2009 Автор Отговорено Декември 17, 2009 (Редактирано) Опа, изтекло ми е времето за редакция Лошото беше, че без монитори всеки чуваше себи си и барабаниста Надяваме се няма разминавания... Иначе учудащо, при тази публика получихме най-много аплодисменсти от всички (имаше и други след нас(не става дума за групи)) И най - интересното е, че ни поканиха да свирим и събота и тогава вече няма да имаме ограничено време и ще става Така че всякакви съвети до тогава, ще са от полза... Редактирано Декември 17, 2009 от rinti Цитирай
Joys Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 То хубава камера ама звука малко се губи. На видеото де. Иначе успех Цитирай
ultramega Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Кавъри на живо без вокали ? Цитирай
rinti Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 (Редактирано) Ами да, просто не можем да намерим... Може да е малко странно, но защо не Иначе чакаме критики за звука... Редактирано Декември 18, 2009 от rinti Цитирай
rinti Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 Малко помощ. Сега като го гледам, първия припев на доктора малко сме се обърали нататъка сте Вие... Цитирай
icho7ryches Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Ми... какво да кажа аз.. изгледах видеото, хареса ми от гледна точка на вложената енергия и ентусиазъм! Иначе като за първа изява не сте чак толкова сковани. Ако имаше и адекватен вокалист, който да привлича повече вниманието на публиката всичко би си дошло на мястото! Като свирене то е ясно, че има какво да се изглажда тук-таме - най-вече като синхрон и взаимодействие между всички, но основата явно си я имате, останалото - яко свирене по репетиции като група! За целта наистина е добре да си набавите подходящ вокалист. Евала за изявата, дерзайте и продължавайте все напред! Цитирай
ultramega Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Ами да, просто не можем да намерим... Може да е малко странно, но защо не Иначе чакаме критики за звука... Ами според мен като няма вокалист се мисли инструментален репертоар . Иначе тези песни са сила но най вече в гласа, като инструментализъм не са нищо особено и публиката най вероятно да се отегчи след първия припев. Да не говорим пък че за да впечатлиш публика само със свирене без пеене си е 10 пъти по сложна задача... Питаш за грешки, за мен това е грешка и то голяма. Аз ги изгледах като превъртах т.е. интро , куплет припев прескачам до солото и после пускам следващата по същия начин. За критики по звука няма смисъл да питаш... видеото не е с добър звук и не може да се каже как е било там на живо. Това според мен де , без лоши чувства Позволявам си само защото си призовал да изтъкнем какви грешки забелязваме. Цитирай
rinti Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 (Редактирано) Разбира се! Това е целта, иначе за вокалист ще помислим, ама от половин година има тема пусната и... нищо. И обяви има разлепени из града и във весници пускаме всяка седмица и няма и няма... Соло китариста ни пее хубаво, но първо нямаме с какво да го озвучим и второ и да свириш и да пееш не е лесно. Редактирано Декември 18, 2009 от rinti Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 ^ Щом е соло китарист и мое бързо да си мърда пръстите значи няма да му е през чепа и да си отваря устата Цитирай
rinti Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 Абе той иска да се пробва, ама нямаме с какво да го озвучим, в тази тема съм обяснил проблема - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry504251 Цитирай
rinti Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 (Редактирано) Иначе по Ваша препоръка ще откажем участието си утре, защото става дума за нещо частно и са намесени финанси и не искаме да разочароваме организаторите... Така че като си намерим вокал тогава Скоро ще пуснем запис и на един авторски интрументал. Поздрави на всички Редактирано Декември 19, 2009 от rinti Цитирай
ianev_94 Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Наистина ще ми е трудно и соло китара, и пеене, но с трениране може да стане нещо. Цитирай
Recommended Posts