Aleksix Публикувано Декември 28, 2005 Публикувано Декември 28, 2005 Привет, Spectrasonics.RMX.SAGE.Expanders.Retro Funk,както и останалите пакети ги имам,но не знам къде в директорията на Spectrasonics да ги сложа за да мога да ги използвам.Мисля че пробвах всички варианти но като отворя програмата в менютата ги няма Давйте идеи моля ви Цитирай
phile Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 в директорията Spectrasonics имаш една която се казва Sage, в нея има една друга която се казва Sage Libraries в нея трябва да имаш EXP Libraries (ако нямаш -- направи) и вече в тази слагаш пакетите ... за да ги видиш в Stylus-a -- стартираш си хост-а, отваряш RMX-a,отиваш на File Browser-a -- от там в лявата страна под Directory, кликваш на менюто на което е Core Library в момента и ще ти даде отдолу лист с Core Library, EXP Libraries, User Libraries i User Favorites -- селектваш EXP Libraries и от там където пише Default ще ти се появят всички пакети които имаш инасталирани после предполагам можеш и сам да се оправиш ..... .....<дано помага>....... Цитирай
Aleksix Отговорено Декември 29, 2005 Автор Отговорено Декември 29, 2005 Благодаря ти,объркваше ме това че EXP Libraries липсваше,но щом мога сам да я създам и да сложа вътре каквото ми трябва значи може би така ще се получи Цитирай
Recommended Posts