icho7ryches Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 Всеки може да прави това, което му доставя удоволствие Евала, zazo! И аз съм на този принцип! Не знам защо, обаче, някои от останалите "съфорумци" предпочетоха да оплюят Quad Damage (това е въпростният вокал, всъщност) заради това, че просто иска да пробва нещо ново, което му харесва! А въпросът просто беше дали някой знае да се дават уроци ПО барабани в (или в близост до) Студентски град или Дианабад! Аре... тва е! Цитирай
Michelle Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Някой може ли да ми даде координатите на школата на Палиев? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Ми той Добри Палиев май е починал мисля че дъщеря му Мария Палиева преподава...ама къде и как Цитирай
Michelle Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 (Редактирано) Ми той Добри Палиев май е починал мисля че дъщеря му Мария Палиева преподава...ама къде и как Мен точно това ме интересува-къде, как И колко Редактирано Януари 25, 2006 от Michelle Цитирай
Recommended Posts