Ивелин Отговорено Декември 14, 2009 Отговорено Декември 14, 2009 За бековете - не звучат стиковано, а песента го изисква. В момента те са равнопоставени на основния вокал, както в пространството, така и честотно. Е, не звучи както ми се ще, и явно и на теб не ти звучи, и според мен не толкова заради техническите характеристики на записа, а просто защото всичко си пея сам и звучи едноцветно, да не казвам монотонно на места. Не, не не е от тембровия релеф, а от релефа на еквилайзера! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2009 Отговорено Декември 15, 2009 (Редактирано) Оставете го на мира човека! Нека се радва, така му убивате желанието изобщо да се занимава със записи и т.н. Да те защитя, и аз преди правих кофти записи и всички хранеха, ама вече не хранят, пък ще си ги правиш както ти харесва отначало. Вече с времето само се опитвай да се получават така, че да се харесват и на другите, тоест значи си направил добър запис... Само това ще кажа Дано да съм бил дискретен, нито храня за да се направя на специалист, ами.. когато миксовете ти се харесват от форумници-умници, значи е добре работата! Редактирано Декември 15, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 15, 2009 Отговорено Декември 15, 2009 ^ Прав си! Малко сме необективни - подкарахме го на смесване вместо на изпълнение и качествата на песента, която е хубава и то много! Ако се пообработи ще стане още по-чудесна - това искаме да кажем всички и разбираме, че финансите са най-голямата спънка, но какво да се прави...в такава система живеем. Хубаво е да казваме и това, което ни харесва в песента, защото остава само критиката (било то и градивна), а всеки, особено в този раздел, се надява да чуе и добра дума - БРАВО ПОЛИФОНИЙ!!! Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 yellow nEuphoria, Ивелине, Няма проблем, всичко е наред! Нека има коментари - обективни, субективни, многостранни, самоцелни и т.н. Важното е да не слушам песните си само през собствените си уши, а и да чуя отстрани какво не е наред и как се възприемат. Ако пък вземе, че на някого се харесат песньовките ми - още по-добре за мен, ако ли не - здраве да е! Не е задължително песните ми да се нравят на всеки. Но все пак, няма по-хубаво нещо от споделения музикален кеф! ;-) Цитирай
Басурендер Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Аз лично ще чакам и другите записи с нетърпение..Всъщност , ти спомена , че са само за приятели, но ако решиш да пуснеш още нещо ще ми бъде много приятно.. Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 Радвам се, намираш нещо ценно в песничките ми, Басурендер! Бях пуснал във форума, но в старите си теми, къде записите бяха домашни, следните линкове със студийно записаните песни : http://www.4shared.com/file/143286286/cd1ee71/Samba.html http://www.4shared.com/file/156793077/3b2b...rdoto_Pate.html Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 Polyphone - единствената причина да съм бил по-краен в изказването си е, че ме е яд, когато кадърен човек си претупва продукцията BTW Самбата е много яка Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 Мерси, BlueZone! Всъщност, аз наистина не мога да инвестирам повече време и пари в тази дейност, още повече, че го правя за удоволствие и за тесния кръг хора, които ценят това, което правя. Но дори и да имах възможност, вероятно не бих го направил, т.е. - не бих се взел насериозно да се задълбочавам и да търся продуценти, защото знам, че съм сбъркал епохата за тоя тип музика. Аз съм странен анахронизъм и живея в едно музикално минало, в което никога не съм живял фактически, а ме тегли ли тегли натам... Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 16, 2009 Отговорено Декември 16, 2009 За да опровергая виждането ти, че си сбъркал епохата, те поздравявам с Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 Мерси Яко е! Но, няма да са в повече още един два гласа Ето и от мен поздрав http://www.youtube.com/watch?v=o_DWbrxwmhY...feature=related Всъщност, към това се стремя и съзнателно и несъзнателно. От малък още като чуех шейсетарски звук, какво остава вокални хармонии в него, настръхвах от метафизичен кеф! Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 17, 2009 Отговорено Декември 17, 2009 Ето и един вокален поздрав от мен за Полифон от преди 20-тина години: Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 17, 2009 Автор Отговорено Декември 17, 2009 Мерси за поздрава! Любима група и любима песен! Титани! пп Вече и в България се появи група в този акапелен жанр. Превариха ме. http://www.myspace.com/euphoniavocalquintet Цитирай
Recommended Posts