Jump to content
Българският форум за музиканти

In Memoriam


yellow nEuphoria

Recommended Posts

:girl_witch: Уникално просто. Все едно слушам Оскар Дрониак, Стефан Елмгрен и компания :girl_witch: С оглед на това, че не е студийно записче, много качествено е станало. Изобщо да не ти пука за шумове, ако има някви (не обърнах внимание). А разминаването на китарите на края е станало много добре :girl_witch: Успехи и занапред...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, не е студийно да още не мога да се науча как да е силен микса, без да дере и да пищи :lol: е китарата е ташак ама кво да се прави... :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Поиграх си пак и вече стана като студийно записче :) , омазах малко чинелите да стоят назад(барабаните като цяло имат pre-delay и reverb time около 2ms преди микса съм процеснал барабана със сайд чейн гейт, динамикс(compressor,limmiter и т.н.)EQ на сенд ефект. Има си 2 двойки Овърхед и Руум, на тях никакви настройки само съм вдигнал малко нивата и сам оправил честотите, на мастера на барабаните има клипър на вход +2dB, изход -1dB след това attacker и накрая лимитър. Китарите и баса са си в channel group само с Deeser и Clipper и т.н.

Пиша го, просто ако на някой му харесват кавърите ми, да може да си прави и той такъв саунд, ако няма чак такива познания, не че аз имам...., но като си играеш с копчетата, фейдери и разни други магийки на cubase.. докарваш това което гониш:)

Линка е същия!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.