yellow nEuphoria Публикувано Декември 11, 2009 Публикувано Декември 11, 2009 4shared Може да дере, да пращи, е*ал съм го! Цял ден си играя, дано се хареса на тези които ще го слушат! Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Браво,барабаните пак са върха,ставаш професор вече! Цитирай
N1cksoN Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Много е хубаво! И много истинско!Много ми хареса солото и идеята за двугласи също Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 12, 2009 Автор Отговорено Декември 12, 2009 ^ Айде специално за тебе ще пусна и Heaven с 1 тон по ниска, искам да я изпееш Ще ти легне на гласчето Цитирай
hand_of_doom Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Уникално просто. Все едно слушам Оскар Дрониак, Стефан Елмгрен и компания С оглед на това, че не е студийно записче, много качествено е станало. Изобщо да не ти пука за шумове, ако има някви (не обърнах внимание). А разминаването на китарите на края е станало много добре Успехи и занапред... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 12, 2009 Автор Отговорено Декември 12, 2009 Мерси, не е студийно да още не мога да се науча как да е силен микса, без да дере и да пищи е китарата е ташак ама кво да се прави... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2009 Автор Отговорено Декември 15, 2009 ^^ Поиграх си пак и вече стана като студийно записче , омазах малко чинелите да стоят назад(барабаните като цяло имат pre-delay и reverb time около 2ms преди микса съм процеснал барабана със сайд чейн гейт, динамикс(compressor,limmiter и т.н.)EQ на сенд ефект. Има си 2 двойки Овърхед и Руум, на тях никакви настройки само съм вдигнал малко нивата и сам оправил честотите, на мастера на барабаните има клипър на вход +2dB, изход -1dB след това attacker и накрая лимитър. Китарите и баса са си в channel group само с Deeser и Clipper и т.н. Пиша го, просто ако на някой му харесват кавърите ми, да може да си прави и той такъв саунд, ако няма чак такива познания, не че аз имам...., но като си играеш с копчетата, фейдери и разни други магийки на cubase.. докарваш това което гониш Линка е същия! Цитирай
Recommended Posts