MDFk Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 М чи аз определено се влеая от Петручи и Ромео ЕХХХХХХХХХХХ................ Само и да можех да свиря като тях абсолютно съм съгласен,добавям ве4е покойният Даймбег Даръл,R.I.P...и Opeth-ците(толкова са самобитни и отка4ени 4е мамата си трака,в Гитарист.ком има филм4ета с тях).кефият ме и Staind(странно нали?),щото такива интересни аранжименти,китарист дето има 28ин4ов гриф за дропване и басист дето хлопа надоле до Сол Диез няма...а аз оби4ам дебелите струни.. :twisted: :twisted: :twisted: :guitar: Цитирай
MDFk Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 пс.и аз ако не съм некъв "музкиален мелез"..да изясня-прогресив основно.само 4е и опетския прогресив дет също влиза :green: .другите работи- като превъртя.. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 пс.и аз ако не съм некъв "музкиален мелез"..да изясня-прогресив основно.само 4е и опетския прогресив дет също влиза :green: .другите работи- като превъртя.. Яко! Цитирай
Bassko Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 East 17 ,BSB,Spice girls ееее виж сега, east 17 са сила! т'ва е най-добрата бой-банда отвсякъде. като малък ги слушах Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 пс.и аз ако не съм некъв "музкиален мелез".. ееееееееее аз не вярвам да има хора, които да слушат само един стил музика!! Тва ще е много тъпо???? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 17, 2004 Отговорено Декември 17, 2004 пс.и аз ако не съм некъв "музкиален мелез".. ееееееееее аз не вярвам да има хора, които да слушат само един стил музика!! Тва ще е много тъпо???? Има, за жалост са доста... Btw страхотен подпис! Парчето е страхотно и има също толкова страхотен клип! Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 Мерси и аз така мисля, за това и съм го сложил А и е един от малкото текстове които знам Цитирай
AXE Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 ееееееееее аз не вярвам да има хора, които да слушат само един стил музика!! Тва ще е много тъпо???? Аз слушам само метъл и по малко хард рок Разбира се може да се изкефя и на други работи, но те са си изключения. Отнасям критики от разни хора, наричат ме задръстен, тъп, ограничен... , но в крайна сметка това е, което ме кефи - музика с китари. И не смятам да си налагам да слушам нещо, само защото някой смята че така трябва Цитирай
Guitar_man Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 Правилно, всеки с вкуса си Цитирай
Fenix Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 (Редактирано) Обратно към темата Kirk Hammett Редактирано Декември 21, 2004 от Fenixbg Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 (Редактирано) китарата щото най-много ме е изкефила предполагам, когато просвирвах имах неограничен достъп до пиано, барабани и китара и избрах нея. влиянията ми са на два периода- 1. лед цепелин, блек сабат, нирвана, диип пърпъл, и съответно техните китаристи и вторият, по-късен и сегашен етап : 2. Пат Матини, Уес Монтгомери, Дейв Манли(Диип ПиЕм), Фариид Хюсеин(Гараж Махал), Барни Кесел, Бела Флек(Дъ Флектоунс), Грейбой Олстарс, Джо Пас, Джон Скофилд, Жоао Жилберто, Баден Пауел са китаристите, други музиканти - Джон Колтрейн, Стан Гец, Арт Пепър, Джон Зорн, Орнет Колман, Чарли Паркър, Луис Армстронг, Карл Денсън(Грейбой Олстарс), Антонио Карлош Жобим квато съм шматка забравих най-интересния китарист, когото съм виждал и чувал - Силвейн Люк Редактирано Декември 21, 2004 от kitaratapesho Цитирай
James Hetfield Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 James Hetfield. аз също, друже :guitar: Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 еее китаратапешо има наистина много вдьхновители Цитирай
Recommended Posts