bad_metal923 Публикувано Декември 7, 2009 Share Публикувано Декември 7, 2009 (Редактирано) Става въпрос за солото в демото версията Dive на Nirvana, може ли някой да ми каже коя пентатонична скала или да ми го транскрибира на таблатура евентуално, по слух ще му бъда много благодарен Редактирано Декември 7, 2009 от bad_metal923 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Victoroth Отговорено Декември 7, 2009 Share Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) 1|-----------------------|---------------------| 2|-----------------------|---------------------| 3|-----------------------|---------------------| 4|----8--6--8--6--8----|----6--6------------| 5|-----------------------|-----------7--7--7--| 6|-----------------------|---------------------| Нещо такова, ако ти е от помощ въобще . Редактирано Декември 7, 2009 от Victoroth Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bad_metal923 Отговорено Декември 14, 2009 Автор Share Отговорено Декември 14, 2009 E мерси, обаче още като видя на таблатура виждам, че не е това, това което си дал е от студийната версия на Dive, а мен ме интерсува солото от демото, което съм дал, което е доста по-усложнено Ако някой все пак има по-развит слух да помага.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 С това соло, човек определено ще си развали слуха. Такова фалшиво нещо не съм чувал. Цъкай безразборно по грифа и пак ще получиш същия ефект. Вкарай малко бендове и шитнята ще е пълна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts