Jump to content
Българският форум за музиканти

Начинаещ


hsvilenov

Recommended Posts

Здравейте.Реших да си купувам ел. китара,но тъй като съм доста начинаещ не ми се дават много пари,мислех си за тоя Squier Strat от технополис за 200лв. ,обаче незнам след като го купя какво ще правя.Все пак ми трябва и усилвател :virtuoz: Мога ли примерто до си ползвам компютъра за усилвател,то че мога - мога обаче на кой вход се връзва?на тоя за микрофона ли?също така не мога ли да ползвам за усилвател и колонки Creative?И за дисторшъна ако можете малко да ме осведомите как да го ползвам ще съм ви много благодарен,а примерно и някакви цени:cheers:Мерси много предварително :curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми то има доста теми в които е обяснено ама ще кажа все пак.

Значи кат си купиш китарата хубаво е и кабел да имаш сещаш се предполагам,за компютъра ако ще включваш ще ти трябва и преходник и го включваш на микрофона.Трябва да си инсталираш някоя програмка която да ти променя звука нали като дисторшън и там други настройки вместо усилвател.Препоръчвам ти Гитар Риг или Амплитюб и двете са хубави.Според мен риг-а е по добре ама въпрос на избор.Трябва да си инсталираш Asio drivers за латенцията и тва е май.Аз сега си взех страт и е хубав особено ако си начинаещ ще ти свърши работа в началото.Аз кат почнах да свиря бях с орфей-ка сега обаче нямах пари пък и в Русе където съм няма избор на китари и затова си взех страт.Предполагам че ако съм изпуснал нещо колегите ще допълнят :curse::cheers::virtuoz:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а каква цена е имаш ли представа :virtuoz:

200 лв китара+50 дист +10-на за кабели и си готов=260 ДДС Вкл.

и си готоФ.

Ако се направиш на сурвакарче тука до една седмица и ти се отдава,може да вкараш и нещо по тежкарско :cheers:

Редактирано от jFog
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не държиш да си купуваш нова апаратура, можеш да разгледаш из магазините за музикални инструменти втора ръка ( например Jazz-a , ако си от София ) или из сайтове като okazion.bg . Даже във форума има част за продажба/покупка на инстументи. С малко късмет за по-малко пари ще се уредиш с по-яка техника :guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.