hsvilenov Публикувано Декември 25, 2005 Публикувано Декември 25, 2005 Здравейте.Реших да си купувам ел. китара,но тъй като съм доста начинаещ не ми се дават много пари,мислех си за тоя Squier Strat от технополис за 200лв. ,обаче незнам след като го купя какво ще правя.Все пак ми трябва и усилвател Мога ли примерто до си ползвам компютъра за усилвател,то че мога - мога обаче на кой вход се връзва?на тоя за микрофона ли?също така не мога ли да ползвам за усилвател и колонки Creative?И за дисторшъна ако можете малко да ме осведомите как да го ползвам ще съм ви много благодарен,а примерно и някакви цениМерси много предварително Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 порови назад в темите - пълно е или наръчника за начинаещи най-горе в раздел китара. почети малко Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Ми то има доста теми в които е обяснено ама ще кажа все пак. Значи кат си купиш китарата хубаво е и кабел да имаш сещаш се предполагам,за компютъра ако ще включваш ще ти трябва и преходник и го включваш на микрофона.Трябва да си инсталираш някоя програмка която да ти променя звука нали като дисторшън и там други настройки вместо усилвател.Препоръчвам ти Гитар Риг или Амплитюб и двете са хубави.Според мен риг-а е по добре ама въпрос на избор.Трябва да си инсталираш Asio drivers за латенцията и тва е май.Аз сега си взех страт и е хубав особено ако си начинаещ ще ти свърши работа в началото.Аз кат почнах да свиря бях с орфей-ка сега обаче нямах пари пък и в Русе където съм няма избор на китари и затова си взех страт.Предполагам че ако съм изпуснал нещо колегите ще допълнят Цитирай
hsvilenov Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 а тоя страт с кабел ли си е поне към него??? Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 ми не купува се отделно пак оттам... Цитирай
hsvilenov Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 а каква цена е имаш ли представа Цитирай
jFog Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 (Редактирано) а каква цена е имаш ли представа 200 лв китара+50 дист +10-на за кабели и си готов=260 ДДС Вкл. и си готоФ. Ако се направиш на сурвакарче тука до една седмица и ти се отдава,може да вкараш и нещо по тежкарско Редактирано Декември 25, 2005 от jFog Цитирай
hsvilenov Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 мерси на всички за инфото весело изкарване на празниците Цитирай
Burton Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 По-добре си използвай line-in на компа, отколкото mic Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 220 китара+20 кабел+15 колан+друго Цитирай
Ibanez_RG Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Ако не държиш да си купуваш нова апаратура, можеш да разгледаш из магазините за музикални инструменти втора ръка ( например Jazz-a , ако си от София ) или из сайтове като okazion.bg . Даже във форума има част за продажба/покупка на инстументи. С малко късмет за по-малко пари ще се уредиш с по-яка техника :guitar: Цитирай
Recommended Posts