akumabg Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Здравейте поръчал съм си дигитални барабани (не електронни,дигитални) и искам да питам преди да съм си ги зел могат ли да се настройват за левичар? в смисъл трябва ми сола да ми е от дръгата страна и томовете да са обърнати не знам някой ако има yamaha dd65 dd55 или някои от тези аз лично избрах продукт на clarity vision ( ) Но повечето са сходни по сетове и настроики.Такаче ако някой е цъкал с подобни падчета да постне дали може да се насройва Мерси предварително BTW според мен за цената е перфе за в апартамент да си тренираш различни техники или сетове защото съседите иначе мрънкат ^^ .\../ Цитирай
vldp Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 Не знам за какви пари го взимаш,но аз лично бих избрал дд 65 на Ямаха,по простата причина че там има един пад за чинел в повече,който служи за райд.Иначе може всичко,както ти е кеф,аз например педалчето на фуса съм го направил като втора каса и така.Машината работи с така наречените дръм войсове,при мен са 250,които като отидеш на кастъм сетс, можеш да връзваш към който си искаш пад.Голяма занимавка е ,признавам и влиза в гардероба без проблеми. Аиде със здраве и да скъсаш малките гъзенца от бой,/не бой се, дръжливи са/. Цитирай
Recommended Posts