Geo Публикувано Декември 22, 2005 Share Публикувано Декември 22, 2005 Здравейте, Може ли някой да ми направи един откъс от интерлюдия на EWF в уейв формат? Предварително благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Декември 23, 2005 Share Отговорено Декември 23, 2005 Напиши малко по ясно, защтото лично аз не разбрах какво е това ЕВФ.Сещам се за групата Earth Wind&Fire..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Декември 23, 2005 Автор Share Отговорено Декември 23, 2005 Точно това имам пред вид.Има една интерлюдия,която много ме кефи и трябва да се извади.Ако може,разбира се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Декември 23, 2005 Share Отговорено Декември 23, 2005 само кажи за какво говорим?от парчето нещо да се отреже и да се направи или искаш нещо да бъде изсвирено ли или какво?по-точно ако може,пък ще те оправим P.S. работим само при кеш майтап уе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Декември 24, 2005 Автор Share Отговорено Декември 24, 2005 Трябва ми парчето да бъде изсвирено,но без басова линия. Ако проявяваш интерес ще ти го пусна на кюто. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Декември 24, 2005 Share Отговорено Декември 24, 2005 Трябва ми парчето да бъде изсвирено,но без басова линия.Ако проявяваш интерес ще ти го пусна на кюто. демек нещо като сингбек ама без бас така ли?Няма проблем.ама кое е парчето? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Декември 24, 2005 Автор Share Отговорено Декември 24, 2005 Трябва ми парчето да бъде изсвирено,но без басова линия.Ако проявяваш интерес ще ти го пусна на кюто. демек нещо като сингбек ама без бас така ли?Няма проблем.ама кое е парчето? Трябва да ти го пусна.Имам го,но не знам как се казва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Декември 25, 2005 Share Отговорено Декември 25, 2005 Трябва ми парчето да бъде изсвирено,но без басова линия.Ако проявяваш интерес ще ти го пусна на кюто. демек нещо като сингбек ама без бас така ли?Няма проблем.ама кое е парчето? Трябва да ти го пусна.Имам го,но не знам как се казва. Също така може да потърсиш в следните сайтове и ако го намериш да изключиш басовия трак http://musicrobot.com/ http://www.manythings.org/midi/search.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Декември 25, 2005 Автор Share Отговорено Декември 25, 2005 Ще проверя ей сега.Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts