zombie Отговорено Март 21, 2010 Автор Отговорено Март 21, 2010 Здравейте отново. Първо, макар с огромно закъснение, искам да благодаря на всички ви за страхотните коментари! И понеже тук сте видяли какво представляваме до някъде, искам да ви помоля за малко помощ. Иде реч, че към нас двете се присъедини и един саксофонист. Задачата ни е да си изберем песнички за свирене - китара, пиано, глас и саксофон. Ако ви хрумнат идеи, ако изведнъж ви просветне колко хубаво би зазвучало нещо си в акустичен вариант, моля драснете един ред тук или на ЛС , ще съм ви благодарна Поздрави, Марина Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 (Редактирано) със споменатите инструменти сполучливи резултати съм имала със следните What's up - 4NonBlonds, Just the 2 of us - Grover Washington Jr, Papa don't preach - Madonna, Strong enough - Cheryl Crow, Don't let go - En Vogue, If you don't know me by now, Thank you - Dido, Hedonism, Bitch, Nobody's wife - Anouk, Natural woman , Sunday kind of love Etta James, I'd rather go blind, My Funny Valentine, Cry me a river, Ain't no sunshine, Light my fire Me and Mrs Jones иначе много ми хареса изпълнението, успех Редактирано Март 21, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
zombie Отговорено Март 23, 2010 Автор Отговорено Март 23, 2010 Благодаря Вяра! Част от песните сме си ги поставили като задачка, а ти допълни още предложения, което е супер. Благодаря отново п.с. радвам се, че ти харесва изпълнението ни. Цитирай
Recommended Posts