Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте на всички! :godbless:

Аз съм Никола Иванов.На 23 години от Поморие.

Нямам музикално образование, не съм вземал никога никакви уроци...

Когато започнах да свиря преди около 10-на години, първите дни свирех по 8 - 10 часа на ден B)

Общо взето деня ми минаваше така - ставам ям, свиря, ям, спа... :ok:

Какво да ви кажа луда работа...Хората насила ги карат и нещат да свирят...

Свиря на клавири. Имам си групичка - бургаската рок група Феникс.

Преди да започна да свиря при тях, групата прави няколко записа в Бг Радио - песента "Нова луна".

Изкарахме едно лято на Слънчев бряг. Макар, че понякога репетициите ни протичат прекалено сериозно,

общо взето се забавляваме.

Инструментът ми е Yamaha MO6.Харесвам ямахите най-вече заради най-близко до реалноста звучащите им бленди.

На този инструмент записах и изпратих две авторски песни на конкурса за композитори на Шоуто на Слави.Одобриха ме, но не можахме да отидем...Общо взето не ми се говори много за това :(

Реших да пиша във форума, защото се чувствам сам и изолиран по отношение на музиката.В Поморие няма музиканти.

В Бургас се броят на пръсти.Иначе рядко пиша по форуми(общо взето като се изнервя само).Сега вероятно пак ще пиша рядко.Освен това нямам и много свободно време.

Искренно се надявам тук да намеря хора със много сходни интереси и разбирания по отношение на музиката.

Отговорено

Добре дошъл и приятно прекарване във форума. Надявам се тук да намериш много полезна информация и много нови приятели. Ще видиш, че има много готини хора, от които можеш да научиш много!Поздрави! :godbless::ok:B)

Отговорено (Редактирано)
  black_waltz написа:
Добре дошъл адаш, да фанеш да удариш някой шамар на Чочо от мен, нещо много изпуши от как стана военен :godbless:

А добре заварил :cheers2:

Ти остави, че стана военен ами по-лошо - стана моторджия ;)

Africa Twin. :headbang:

Само за мотора приказва, постоянно нещо човърка по него.

Голям маняк много му се кефя.

Редактирано от N1cksoN
Отговорено
  N1cksoN написа:
Само за мотора приказва, постоянно нещо човърка по него.

Голям маняк много му се кефя.

Той е най-големия. Аз го ебавам че трябва да си направи стена като на Бъд Бънди, с неговите превъплащения и мании през годините.

Китари, фотоапарати, пушки, мотори.... :greenangel: