Вирджиния Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Здравейте на всички! Казвам се Вирджиния от Варна и съм на смешните 16 години . Моята история започва преди 3 години когато в мене се зароди някакъв интерес към оперното пеене ... може би под влиянието на групи от рода на Ex- Nightwish , Epica и тн. Обръщам се с молба към всички който могат да ми помогнат със съвет как от къде да започна ... обожавам операта ! Оперен певец във Варна ме чу и беше приятно изненадан ,но всичко до там . Благодаря предваритено! Цитирай
svbg Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 Здравей, Радвам се за теб,че имаш интерес към пеенето и музиката вооще.Трябва да започнеш от някъде... Естествено е да започнеш да учиш нещо повече за музиката ,пеенето ит.н Надявям се ,че имаш учител,който да те води и напътства.... Той ще ти каже всичко за добрите основи на музиката,пеенето в твоята възраст и т.н.... Ако искаш помощ или съвет можеш да се обърнеш към мен... Аз съм вокален педагог и с каквото мога да ти помогна ще се радвам.... Цитирай
Recommended Posts