Jump to content
Българският форум за музиканти

Качество за малко пари...


Coprophagus

Recommended Posts

... мисля че ще ви е интересно и полезно да разглеадате въпросните китарки и басове особенно имайки предвид изработката материалите и нечовешко ниските цени. На въпросните инструменти попаднах случайно в търсене на 7 струнни китари с по-дългичка мензура...

 

http://www.rondomusic.com/bassguitars4-ss2.html

 

 

П.С. надявам се модераторите да не сметнат, че правя реклама или нещо от сорта. За съжаление не попаднах на саит на производителя и въпросния магазин е един от малкото източници на информация в нета (+ тоновете коментари и ревюта по форуми).

 

Единственото нещо което не ме кефи в въпросните басове е, че няма избор що се отнася до дървесината от която са изработени. Всички са Мейпъл нек и Алдер (има и няколко модела с Аш) боди. Като цяло по-яките изпълнения са при китарите, но и при басовете има какво да се види.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ ;) Много е зарибяващ тоя магазин!Ето линк към един български магазин,на който попаднах преди 2-3 дни и където се прадлагат също интересни от 4 до 8-струнни басчета,че и 7-струнни китари на интересни азиатски (вероятно) цени:

 

http://www.muzikalniinstrumenti.com/

Редактирано от рахата
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо вчера гледах и се дзверих на цените на тези китари... Айде някой, който не е на работа през деня да мине да напрваи един "тест драйв" не тез басовчета ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wanted,линка,който публикувах във втория пост на тази тема,е на магазин в София.На сайта има карта,адрес и телефони.В първия пост колегата Coprophagus е сложил линк на американски магазин.Китарите от него няма как,за съжаление,да ги пипнем в Сф.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.