Coprophagus Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 ... мисля че ще ви е интересно и полезно да разглеадате въпросните китарки и басове особенно имайки предвид изработката материалите и нечовешко ниските цени. На въпросните инструменти попаднах случайно в търсене на 7 струнни китари с по-дългичка мензура... http://www.rondomusic.com/bassguitars4-ss2.html П.С. надявам се модераторите да не сметнат, че правя реклама или нещо от сорта. За съжаление не попаднах на саит на производителя и въпросния магазин е един от малкото източници на информация в нета (+ тоновете коментари и ревюта по форуми). Единственото нещо което не ме кефи в въпросните басове е, че няма избор що се отнася до дървесината от която са изработени. Всички са Мейпъл нек и Алдер (има и няколко модела с Аш) боди. Като цяло по-яките изпълнения са при китарите, но и при басовете има какво да се види. Цитирай
рахата Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 (Редактирано) ^ Много е зарибяващ тоя магазин!Ето линк към един български магазин,на който попаднах преди 2-3 дни и където се прадлагат също интересни от 4 до 8-струнни басчета,че и 7-струнни китари на интересни азиатски (вероятно) цени: http://www.muzikalniinstrumenti.com/ Редактирано Ноември 24, 2009 от рахата Цитирай
astagator Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Тъкмо вчера гледах и се дзверих на цените на тези китари... Айде някой, който не е на работа през деня да мине да напрваи един "тест драйв" не тез басовчета Цитирай
Wanted Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 А къде в софия может да се свирят ,или е само по поръчка ?или аз пак не съм разбрал нещо ....? Цитирай
рахата Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 Wanted,линка,който публикувах във втория пост на тази тема,е на магазин в София.На сайта има карта,адрес и телефони.В първия пост колегата Coprophagus е сложил линк на американски магазин.Китарите от него няма как,за съжаление,да ги пипнем в Сф. Цитирай
Recommended Posts