jrahnev Публикувано Ноември 24, 2009 Публикувано Ноември 24, 2009 Здравейте и от този раздел. От малък искам да пея, но така и не направих нищо сериозно по въпроса. Сега съм на 33. Тук изпях една моя любима песен, извинете за неритмичното свирене, както и за куп други неща, но дали според вас има основа върху, която да надградя певческите си способности. Имам желание да започна уроци при квалифициран преподавател. Не мога да взимам големи височини, но приятелите ми се кефят, когато пея.....но все пак бих искал да чуя и мнение от хора, които се занимават професионално с това. http://www.4shared.com/file/158800207/c922...ckyRaccoon.html Цитирай
soundcraft Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Браво,не само има надежда,ами при това е и голяма.И запомни,че никога не е късно,историята е пълна с такива примери. Цитирай
Termy Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 Въобще не знам за каква надежда говори колегата. Според мен няма място за тази думичка, просто 'щото си пееш много готино. Точно от Бийтълс не могат да се правят големи заключения, защото песньовките им не са много философия за пеене, но все пак е ясно, че звучиш много приятно. Що се отнася до учител - никога не вреди. Ако, обаче, просто искаш да си дрънкаш и припяваш - и в момента се справяш доста добре. Цитирай
jrahnev Отговорено Ноември 25, 2009 Автор Отговорено Ноември 25, 2009 Благодаря за хубавите думи! Имам леки амбиции да направя нещо и на сцена, та затова бих искал малко да се позанимавам с учител - да не дразня съседите и публиката. Пак благодаря! Цитирай
Recommended Posts