fifcho Публикувано Декември 21, 2005 Публикувано Декември 21, 2005 Сабаале като си чистих компа набарах те тава чудо и се сетих че на Механов моа да му ареше. Искам да благодаря специално на Виктор от Метковец за заснемането на тва малко клипче, за подкрепата през годините и да му кажа да се не дръпа ами да дойде у Бойчиновци да се напиеме баш как си требва. Искам тържествено да обещая на инж. Механов, че друг път като ходиме да свириме ше си уча парчетата и ше правиме повече от една репетиция. На една женица дека беше на продукцията на Къндо искам да и кажа че ше и скъсам ританките. На Калчо искам да му кажа че най скоро ше дойда на Берквица и ше изпием едно шише рикиа. Ето клипчето не е кой знаа кво ама за една репетициа толкова: http://creature.nationalradio.bg/ficho/cab.avi Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Много мило!!! Такава мазилка е , че ме срам от мене си , но истината си е истина , няма какво да се заблуждаваме. Радвам се че ми припомни буйната младост дето още бях с Ибанец и бях само 75 кг. ))))) Редактирано Декември 21, 2005 от DeathZone Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Хммм сега гледам в раздел "Говорилня" има тема "Издънки" , та това видео спокойно може да влезе в челната тройка още при дебюта си тази седмица Редактирано Декември 21, 2005 от DeathZone Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 бах ва в психопатите fifcho кефиш от секаде, язе такиа неща ако можех на китарата да свирим немаше да висим у форума толко бат Росене теб нема да та коментирам...знаеш, че ме кефиш максимално а бе сички сте изруди, евала Цитирай
fifcho Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 Не съм видел че има такава тема иначе да съм го сложил там. Все пак това си е голата истина. Механов ти си свириш екстра ама я се чуда за кво съм там. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 бах ва в психопатите fifcho кефиш от секаде, язе такиа неща ако можех на китарата да свирим немаше да висим у форума толко бат Росене теб нема да та коментирам...знаеш, че ме кефиш максимално а бе сички сте изруди, евала Като Фичо , втори няма ...... той си знае и даже злоупотребява с това , но ми се струва че скоро ще бъде анално малтретиран. Иначе да, от мене може да стане страшен зидаро-МАЗАЧ ))))) Цитирай
Dylan_101 Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Пропадналье мьеталистье... Ееей, коледата наближава, само да ви припомна.. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Пропадналье мьеталистье... Ееей, коледата наближава, само да ви припомна.. горките прасета бих казал Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 муххахаха кефите отсекъде!!!! евала )) Цитирай
fifcho Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 Благодаря, радвам се че ви е харесало. Искам само да покажа една снимка на един младеж дето казва че не може да се свири с обърнат бас. http://creature.nationalradio.bg/ficho/137_3771.jpg Виж баце на таа снимка къде е дебелата жица па после приказвай. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Благодаря, радвам се че ви е харесало. Искам само да покажа една снимка на един младеж дето казва че не може да се свири с обърнат бас. http://creature.nationalradio.bg/ficho/137_3771.jpg Виж баце на таа снимка къде е дебелата жица па после приказвай. То тука много съмнително , гедам и ръцете обърнати .......... абе има нещо гнило в Дания ...... Цитирай
hellfire Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 хехе е да де... точно че ръцете обърнати ... не баса Цитирай
Recommended Posts