Eclips3 Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 Здравейте, казвам се Йордан и съм на 17. По принцип съм от Варна, но в момента живея в София. Уча в 22 СОУ и съм в хуманитарна паралелка. Свиря на китара от 4 години. Любими групи са ми Rolling Stones, Pink Floyd и Led Zeppelin. Слушам разнообразнио жанрове музика (джаз, метъл, блус, рап, чалга), общо взето много я обичам! Любими китаристи са ми Blackmore, Hendrix, Page и Gilmour. Занимавам се с доста неща, но тези които са свързани с музика са свирене както вече казах и звукозпаис. Надявам се да се намери сродна душа тука във форума! Успех на всички! Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 Ебаси, с Блекмор и Стоунс направо ме спечели! Евалата, и добре дошъл! Цитирай
ear-ache Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 Слушам разнообразнио жанрове музика (джаз, метъл, блус, рап, чалга) Ехаааа... как след като си слушал джаз, ти се дослушва чалга... Иначе, добре дошъл. Цитирай
Recommended Posts