Fenix Публикувано Декември 19, 2005 Публикувано Декември 19, 2005 (Редактирано) По принцип не слушам Вай, та не знам това негова песен ли е или друга, ама ако някой я знае може ли да ми каже, какво е това произведение на изкуството? Тука е Редактирано Декември 19, 2005 от Fenix Цитирай
7thString Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Tender Surrender- Изнасилване на китарата Цитирай
Fenix Отговорено Декември 19, 2005 Автор Отговорено Декември 19, 2005 Вярно ве. Божеееее, лайв изоообщо не звучи така както съм я слушал на клипа. Там ми звучи нек'во супер гадно такова. А то.... Мерси. Цитирай
7thString Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Най-хубаво(или пък грозно, зависи от уменията на "свирущия") звучат нещата на живо Щото няма cut/copy/paste/crossfade Цитирай
NitroBGA Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 М/у другото имам две парчета, озаглавени Tender Surrender, ама са супер различни и нямат абсолютно нищо общо. Сори,че не мога да Ви дам линк. Цитирай
NitroBGA Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Сори за въпроса,но къде си слага перцето докато свири с пръсти (или свири само с палец, а го държи между пръстите си ? Цитирай
Fenix Отговорено Декември 20, 2005 Автор Отговорено Декември 20, 2005 в дясната ръка. Хваща го напречно на средния, безименния и кутрето. Цитирай
AwXy Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Сори за въпроса,но къде си слага перцето докато свири с пръсти (или свири само с палец, а го държи между пръстите си ? понякога и в устата Цитирай
avaavaava Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Малееееееееееееее аз от колко време търся ТОЗИ ОТГОВОР!!!!! Само като видях темата и ми стана ясно кое е видеото преди да го изтегля!!!!!! Евала!!!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Не че обичам да иронизирам, но... Абе как се казваше една песничка на Пърпъл, започва с един риф: та-та-тааа/та-та-та-таааа, а в припева се пее за някакъв дим... Известна ли е? :think: Цитирай
kirk-hammett Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Тендърчето е много лошо праче мене много ме радва Цитирай
Elmo Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Абе как се казваше една песничка на Пърпъл, започва с един риф: та-та-тааа/та-та-та-таааа, а в припева се пее за някакъв дим... Известна ли е? :think: Абе ей, как да не е известна бе!!! Тва е малка нощна музика Тадада даааааа (съдбата чука на вратата) А тоя Вай известен ли е? И ако да с какво. Щото гледам голям зор му е да свири на тая китара, постоянно се мъчи, криви се, прави някакви гримаси от зор? То и на мен ми е трудно да свиря, ама пък не се напъвам чак толко, току виж съм се на*кал! Цитирай
Recommended Posts