bigjav Публикувано Декември 10, 2004 Share Публикувано Декември 10, 2004 3драсти, от един предишен топик разбрах, че си поръчал адаптер Ево. Би ли дал повече подробности: кога, от къде и за колко? Пък и колко време чакаш вече. Питам, щото ми е интересно. Аз имах вече невероятната възможност да се сблъскам с мудността, олигофренията и бездарието на прехваления муз. BUSINESS в България. Преди повече от половин година питах официалния ДИСТРИБУТОР на Dimarzio у нас за модел Steve Special. Отговор: Амиииии , ше видимееееее, ше тря да изчакатеееее... Въпрос: Колко? Отговор: Амииииии, то зависииии, ше тря да видиме дали ше иаме други поръчки, тъй като знаете че индивидуалните поръчки са неизпълними. Ше тря да се свържем и с другите потенциални клиенти и ако те потвърдят, то тогава ше напраиме поръчката и доставката ше се забави около месец и нещо. Абе, ние ше ви се обадиме. Коментар (мой): Факт е, че ми се обадиха - полвин година по-късно, за да ме питат дали още съм бил заинтересован. :evil: Благодаря на Господ, че ми е дал акъл, добра работа и късмет (Дай Боже всекиму!), та използвах докато бях в Испания лятото да си го купя. Бях на около 700км от Мадрид, където е склада на тамошния дистрибутор на Димарзио, но това не попречи на хората да ми го доставят на следващия ден с отстъпка. Излезе ми 68 евро, като не забравяме, че в Испания цените като цяло са бая височки. Заключение: ЕБЕМ ти и дистрибуторо наш! :killyou: :green: Айде, поздрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Декември 10, 2004 Share Отговорено Декември 10, 2004 поръчах го доооста отдавна писах маилове доста и доста мълчаха и най накравя ми се обадиха.... сега ми съобщиха че щял съм да го получа за коледа не знам но мисял че са прави в бг е много трудно да имаш фирма особено за такива неща....... и за един адаптер не си заслужава... постави се на тяхно място... аз поне се опитах но тва не оправдава тези неща де Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Автор Share Отговорено Декември 10, 2004 Така е, съгласен съм с теб. Аз имам навика винаги да се поставям на мястото на другия, преди да коментирам. А това, което всъщност ме притеснява от целия факт, е гордото биене в гърдите и гръмогласното тръбене: "НИЕ сме ОФИЦИАЛНИ ДИСТРИБУТОРИ на ...." Та говориме си за некви принципи все пак. Това, което ми казаха и начина, по който действат са симптоми на всичко друго, ама не и на официаллен вносител и дистрибутор. Аре Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Автор Share Отговорено Декември 10, 2004 А-а, щях да забравя, бе! А, дано все пак Дядо Коледа ти донесе желания Ево. Успехи и мерси за отговора Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Декември 10, 2004 Share Отговорено Декември 10, 2004 Убеден съм, че когато искаш само един човек да прочете нещо, му го пращаш на РМ, нали?! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Автор Share Отговорено Декември 10, 2004 Ами, тъй като е лично до него, вие що го отваряте, бе, г-н Вай? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Автор Share Отговорено Декември 10, 2004 ...или нима те учудва факта, че даден топик отива в посока съвсем различна от първоналчално зададената, както ще стане и с този. Та ако, нямате мнение или по-скоро сте доволни от услугите, предлагани от муз. магазини и фирмичета в България, то просто не пишете тук. Поздрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Автор Share Отговорено Декември 10, 2004 Всъщност забравих да ти кажа, че си напълно прав в убеждението си. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Декември 10, 2004 Share Отговорено Декември 10, 2004 Ако темата ти беше "За шибаните музикални магазини в БГ", можеше да пиша, а можеше и да не пиша В случая усещаш ли, че ми се караш за това, че не си преценил колко по-удобно и неангажиращо други хора е да му пишеш лично съобщение на Митко?! Малко е глупавичко - нали затова има РМ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Декември 10, 2004 Share Отговорено Декември 10, 2004 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Автор Share Отговорено Декември 10, 2004 Първо, то гузния негонен бяга. Аз не се карам на никого. А питам и споделям мнения и житейски опит, ако си мислиш, че ти се карам, то това си е твоя работа. И второ, радвам се, че разгеле разбра, основната ми идея, а именно да споделя впечатление по начин, който ще ви накара да се включите и да споделите вашето, ами само за половин час 40 човека прочетоха уж лично съобщение. Дали съм успял, ше видиме на разбора. Останалото е вече ясно. Много усмивки! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Автор Share Отговорено Декември 10, 2004 ПМ = персонал емейл Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Декември 10, 2004 Share Отговорено Декември 10, 2004 Първо, то гузния негонен бяга. Аз не се карам на никого. А питам и споделям мнения и житейски опит, ако си мислиш, че ти се карам, то това си е твоя работа. И второ, радвам се, че разгеле разбра, основната ми идея, а именно да споделя впечатление по начин, който ще ви накара да се включите и да споделите вашето, ами само за половин час 40 човека прочетоха уж лично съобщение. Дали съм успял, ше видиме на разбора. Останалото е вече ясно. Много усмивки! ок прав си! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Декември 10, 2004 Автор Share Отговорено Декември 10, 2004 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts