tednet Публикувано Ноември 16, 2009 Публикувано Ноември 16, 2009 Здравейте След тежък ден в училище и сериозни проблеми с хард-диск, най-накрая успях да подкарам windows-a и да отворя "огнената лисица" Влизам си в г-пощата и гледам - покана за google wave и Native Instruments ми предлагат Guitar Rig 4 session s 35% намаление. (ако някой иска покани за google wave да ми пише лс с емейл) Както и да е, отивам, разглеждам тая оферта. Доста арна ми се вижда. И без това обмислям покупка на Audio Interface. Събирах за Line 6 Toneport UX2, но като гледам, това ми се вижда по-добра оферта. Гледам за дистрибутори в БГ, и пфууу нема :/ Дай да видим онлайн колко ще излезе, и хоп безплатна доставка. Ей... доста добре ми се вижда- аудио карта, guitar rig 4, и доставка до БГ за ~300 лъвчета.... Ама много не искам да се мятам с главата напред, че постоянно го правя и ще взема да си изпатя някой път много. Някой може ли да даде мнение за тая машинка? http://www.native-instruments.com/#/en/pro...&category=7 Ще я позлвам за китари, басове, пиезота, микрофони, лайн-ин, абе всичко за което става. Как са и спецификациите? Ужким сравнявах, ама дори и докторите искат второ мнение понякога Guitar Rig 4, не смятам, че има нужда да се обсъжда? Само да поясня, версията, която идва с тая покупка е няква основна, не е професионалната. Но винаги можем да я кракнем ако толкова потрябват другите модели. Друго което исках да ви питам, през какво да изкарам сигнала? Тая карта има жакове за монитори. Най-добрият звук който мога да подкарам чрез GR 4 през монитори ли е? И то какви? Сигурно скъпички.... Идеята ми е от тея монитор-вън-ове да пусна в ефект-лууп-а на усилвателят или направо в някъв пауър-амп и в кабинетче. Нали за това служат тея жакове за монитори? И така звукът ще е най-качествен за китарно ползване? Някакви препоръки и съвети ако имате, не се страхувайте да ги споделите С радост ще ги изслушам ^^ Поздрави, Teddy G Цитирай
tednet Отговорено Ноември 21, 2009 Автор Отговорено Ноември 21, 2009 Никой ли от този форум няма Session Аудио Картата? Цитирай
sardaesox Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 "Guitar Rig 4, не смятам, че има нужда да се обсъжда? Само да поясня, версията, която идва с тая покупка е няква основна, не е професионалната. Но винаги можем да я кракнем ако толкова потрябват другите модели"-това би трябвало да ти отговори на въпроса-под фарма не можеш да подкараш без ux2 или usb dongle,за мен лайн 6 си остава по-доброто от двете,гледам че и риг контрол не получаваш,тъй че реално тия пари ги даваш само за китарния интерфейс. Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 Вземи си Desktop Konnekt 6 или Edirol UA25-EX. ГР може да го "свалиш" и да го пробваш, защото може да не ти хареса всъщност. Има и доста фрий софтуер. Цитирай
tednet Отговорено Ноември 22, 2009 Автор Отговорено Ноември 22, 2009 E, Fenix, тея дето ги изреди много скъпи ве :/ Иначе не ми пука за ГР толкова. Интерфейсът ме интересува повече. А и няма как да пробвам ГР, защото каквото и нещо да пусна през ГР, има squeal piggy, squeal, и съм сигурен, че съм оглушал поне малко докато съм се опитвал да чуя как звучат амповете. А и днеска ми се строши масата... замина монитора, рак ефекти, рамта.... гледам да мина по-тъничко, но да не правя компромис с качеството. Та дилемата, да моля вуйчо ми от Германия, да ми прати GR session по случай 18 години, или да събирам половин година, ако не повече за по-добър интерфейс? Просто ако някой е пробвал тоя интерфейс и може да даде малко сведения как е, би било много мило Цитирай
Recommended Posts