Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar Rig 4 Session Audio Interface?


tednet

Recommended Posts

Здравейте :pray:

 

След тежък ден в училище и сериозни проблеми с хард-диск, най-накрая успях да подкарам windows-a и да отворя "огнената лисица"

Влизам си в г-пощата и гледам - покана за google wave и Native Instruments ми предлагат Guitar Rig 4 session s 35% намаление. (ако някой иска покани за google wave да ми пише лс с емейл)

 

Както и да е, отивам, разглеждам тая оферта. Доста арна ми се вижда. И без това обмислям покупка на Audio Interface. Събирах за Line 6 Toneport UX2, но като гледам, това ми се вижда по-добра оферта. Гледам за дистрибутори в БГ, и пфууу нема :/ Дай да видим онлайн колко ще излезе, и хоп безплатна доставка. Ей... доста добре ми се вижда- аудио карта, guitar rig 4, и доставка до БГ за ~300 лъвчета....

 

Ама много не искам да се мятам с главата напред, че постоянно го правя и ще взема да си изпатя някой път много.

Някой може ли да даде мнение за тая машинка?

http://www.native-instruments.com/#/en/pro...&category=7

 

Ще я позлвам за китари, басове, пиезота, микрофони, лайн-ин, абе всичко за което става. Как са и спецификациите? Ужким сравнявах, ама дори и докторите искат второ мнение понякога ;)

 

Guitar Rig 4, не смятам, че има нужда да се обсъжда? Само да поясня, версията, която идва с тая покупка е няква основна, не е професионалната. Но винаги можем да я кракнем ако толкова потрябват другите модели.

 

Друго което исках да ви питам, през какво да изкарам сигнала? Тая карта има жакове за монитори. Най-добрият звук който мога да подкарам чрез GR 4 през монитори ли е? И то какви? Сигурно скъпички.... Идеята ми е от тея монитор-вън-ове да пусна в ефект-лууп-а на усилвателят или направо в някъв пауър-амп и в кабинетче. Нали за това служат тея жакове за монитори? И така звукът ще е най-качествен за китарно ползване?

 

Някакви препоръки и съвети ако имате, не се страхувайте да ги споделите :)

С радост ще ги изслушам ^^

 

Поздрави,

Teddy G

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Guitar Rig 4, не смятам, че има нужда да се обсъжда? Само да поясня, версията, която идва с тая покупка е няква основна, не е професионалната. Но винаги можем да я кракнем ако толкова потрябват другите модели"-това би трябвало да ти отговори на въпроса-под фарма не можеш да подкараш без ux2 или usb dongle,за мен лайн 6 си остава по-доброто от двете,гледам че и риг контрол не получаваш,тъй че реално тия пари ги даваш само за китарния интерфейс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си Desktop Konnekt 6 или Edirol UA25-EX. ГР може да го "свалиш" и да го пробваш, защото може да не ти хареса всъщност. Има и доста фрий софтуер. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E, Fenix, тея дето ги изреди много скъпи ве :/

Иначе не ми пука за ГР толкова. Интерфейсът ме интересува повече. А и няма как да пробвам ГР, защото каквото и нещо да пусна през ГР, има squeal piggy, squeal, и съм сигурен, че съм оглушал поне малко докато съм се опитвал да чуя как звучат амповете.

 

А и днеска ми се строши масата... замина монитора, рак ефекти, рамта.... гледам да мина по-тъничко, но да не правя компромис с качеството.

 

Та дилемата, да моля вуйчо ми от Германия, да ми прати GR session по случай 18 години, или да събирам половин година, ако не повече за по-добър интерфейс?

 

Просто ако някой е пробвал тоя интерфейс и може да даде малко сведения как е, би било много мило :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.