Blackie Отговорено Декември 22, 2005 Автор Отговорено Декември 22, 2005 JS 30 RANDY RHOADS.CHRIS HOLMES RULZZZZZ. Най- накрая фен на тая група. От къде си бе пич? П.П.: аре софия и ти ли? Не съвсем от Варна . Smokejack историята на групата от последните няколко албума на сам ми се губи и не мога да разбера какво стана с Chris Holmes. Къде пак изчезна? П.П: а тебе май те дававаха по фрактура. Много яка песен! Sa6tiat а те и THE WHO имат песен със същото име, която не съм слушал но ако съдя по бас партията (която имам на GP4), двете песни са си различни. аре Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Sa6tiat а те и THE WHO имат песен със същото име, която не съм слушално ако съдя по бас партията (която имам на GP4), двете песни са си различни. Аха, щом басът е различен, значи и парчето, а?... The Who, 1973 "Куадрофиния" ...Даже и филм има; и почва баш с това парче, дето не е... Да живейш! Цитирай
Blackie Отговорено Декември 23, 2005 Автор Отговорено Декември 23, 2005 Sa6tiat а те и THE WHO имат песен със същото име, която не съм слушално ако съдя по бас партията (която имам на GP4), двете песни са си различни. Аха, щом басът е различен, значи и парчето, а?... The Who, 1973 "Куадрофиния" ...Даже и филм има; и почва баш с това парче, дето не е... Да живейш! Sorry, човек, аз бъркам . Поразрових се и открих, че наистина оригинала е на THE WHO, а W.A.S.P и правят кавър- . аре Цитирай
Denis_S Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 Smokejack историята на групата от последните няколко албума на сам ми се губи и не мога да разбера какво стана с Chris Holmes. Къде пак изчезна? Добре дошъл у форума, Blackie. И на мен W.A.S.P. ми е една от любимите групи, а албумът им от 1984 е в моя личен Топ 5. Че Крис Холмс кърти отвсякъде, това е ясно. Въпреки че в сайта им пише, че все още е член на групата, за съжаление той я е напуска през 2001 и заедно с Тони Ричардс (бивш барабанист на W.A.S.P) се присъединява към "Animal" - групата на Ранди Пайпър (сещате се за кого става въпрос). Та това мисля, че само за някакъв тур и вече и Холмс, и Ричардс не са в "Animal". Сега не го знам къде е, но от това интервю мисля че става ясно какво мисли за Блеки. Ама той нали и първия път така е говорел, та дано пак се завърне някой ден. Стана му като навик - 6 години в групата, 6 го няма и аре пак - 6 години в групата... Аре толкова от мене. W.A.S.P. FOREVER! Цитирай
Recommended Posts