Guest Portnoy Публикувано Декември 18, 2005 Публикувано Декември 18, 2005 Трябват ми нови кожи за касата и от двете страни. Някой беше споменал, че има нов магазин дето било като в приказките . Не успях обаче да намеря темата. И мога ли да си намеря резонаторна с "фасон" на "ТАМА". Цитирай
The Crow Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=6270 Цитирай
AccesS Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 надписът на ТАМА можеш да си го поръчаш,поне в белите държави е така,пожелание на клиента,заплаща се някой друг лв отгоре ама тук нз дали някой ще тръгне да се занимава.. можеш да си поръчаш надписа в някоя рекламна къща да ти го направят или сам да се опиташ.. Цитирай
Guest Portnoy Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Хахаха .. това за надписа и аз се сетих, но ми се стори, че е малко смешно като идея. Явно хората не смятат така... . И аз тъй ще сторя Цитирай
Recommended Posts