wades Публикувано Ноември 13, 2009 Публикувано Ноември 13, 2009 Здравейте ! Много ми харесва музиката на групата и се чудех дали някой е вадил тяхни песни защото никъде неможах да намеря табс . Опитах сам да табна На Свещи , но единственото , което успях да извадя бяха 3те акорда в началото - Bm , G , A . И когато се стигна до разлагането нищо неможах да направя , дали ще е възможно ако има време да ми изкара само разлагането ? Това е песента ... http://vbox7.com/play:7a235a35 Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 13, 2009 Отговорено Ноември 13, 2009 Ще го прегледам утре, Иво по принцип не мята много сложни акорди, обаче зависи какво е слушал напоследък Само трябва да чуя парчето да си припомня. П.С. Той по едно време май наминаваше из форума, може пък да види темата и да си каже какво свири Цитирай
wades Отговорено Ноември 13, 2009 Автор Отговорено Ноември 13, 2009 Ами човек много ще се радвам ако го направиш. Много ме кефят как им звучт парчетата . И много ще се радвам ако помогнеш Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 14, 2009 Отговорено Ноември 14, 2009 Значииии, това са ти акордите: 7------7------9---- 7------8------10--- 7------9------11--- 9------9------11--- 9------7------9---- 7------x------x---- Това ти е разлагането. Става, като първо хванеш първия от горните акорди, после като идва осмицата хващаш втория - разделил съм ти с чертички до къде ти е първия акорд, от къде хващаш втория -----------------------|-------------------------|-----------------------|-------------------- --------7-----------7-|-8-----------------------|--------7-----------7-|-8------------------ ------------7----------|-----9---9------------9-|-----------7----------|-----9----9--------9 ----9----------9------|--------------9----------|-----9----------9-----|---------------9----- 9----------------------|------------------7------|9---------------------|--------------------- -----------------------|--------------------------|----------------------|--------------------- Малко не съм сигурен за 3ия тон от второто разлагане, ама така си звучи ОК пък ме мързи. Освен това Иво като жмуцне две пиенета преди свирене и той не следва винаги точно песните. Та това е, цялата песен е тези три акорда, просто тук-таме са разложени, а на припевите като завика "О-о-о, о-о-о" ала-бала сменя мястото на втория и третия акорд. Егаси в каква носталгия ме вкара с тая некрофилска песен. Влязох в период Асеновград емо крю от преди 3-4 години. И сега като я чух се сетих, че като я записа и ми я пусна аз и тогава си я извадих по слух, и ми беше може би първият парчок (и почти единствен и до днес) дето съм го вадил по слух hysterical.gif hysterical.gif hysterical.gif Трябва да мина да видя А-д крю живи ли са още и как я карат иууууудеааааа girl_witch.gif Цитирай
wades Отговорено Ноември 18, 2009 Автор Отговорено Ноември 18, 2009 Извинявай за късния пост .. Мерси много ! Цитирай
Такинса Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 [quote name='fLiSk' date='Nov 14 2009, 06:03 PM' post='492206 Освен това Иво като жмуцне две пиенета преди свирене и той не следва винаги точно песните. Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 Е, сега така си е, което не значи, че ги свири по-зле. Него и на сън да го бутнеш, ще изнесе концерт както трябва Цитирай
Такинса Отговорено Ноември 20, 2009 Отговорено Ноември 20, 2009 Plastic Bo. са уникална група - убеждавам се след всеки техен концерт !!! В България няма подобен заряд и настроение,както на техните концерти Цитирай
Recommended Posts