AngusYoung Публикувано Ноември 8, 2009 Публикувано Ноември 8, 2009 Искам да попитам дали тези китари са още в производство.В нета не открих особена информация затова се обръщам към вас.Ако някой е имал досег с тези китари нека сподели впечатленията си. Цитирай
AngusYoung Отговорено Ноември 8, 2009 Автор Отговорено Ноември 8, 2009 Май питам за неква много архаична китара Цитирай
inqubus Отговорено Ноември 8, 2009 Отговорено Ноември 8, 2009 Здравей! Доколкото се запознах, това е един от сигничър моделите на T. Takamizawa от The Alfee, който вече не се произвежда...или поне го няма тук: http://www.espguitars.co.jp/artist/toshihi...zawa/index.html Цитирай
zeratuL_x Отговорено Ноември 8, 2009 Отговорено Ноември 8, 2009 Ще те разочеровам,но мисля,че не са в производство вече.Варианта е да потърсиш по ebay по-запазена ми се струва наи-удачен. Цитирай
AngusYoung Отговорено Ноември 8, 2009 Автор Отговорено Ноември 8, 2009 Китарата доколкото я чух по нета обаждаше наистина добре.а и като цяло съм фен на HSS китарите.Тази наистина ме заинтригува-все пак наближават празниците. Цитирай
zeratuL_x Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 Ако не се лъжа с нея е записан и така станал известния Canon Rock.Иначе китарата си е професионален инструмент,но незнам като цена колко солено ще ти излезе. Цитирай
AngusYoung Отговорено Ноември 9, 2009 Автор Отговорено Ноември 9, 2009 Аз потърсих в и-бей но точно тоя модел не излезна.Изглежда китарата е доста рядка и скъпа.Случайно я зърнах докато се ровех в нета и наистина ме изкефи. Цитирай
Recommended Posts