арманд Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Не е първи опит да пиша, каквото ми е в главата, но за пръв път се престрашавам да пусна една малка част тук Ще се радвам на всякакъв вид коментари Whenever Whenever comes the night so gently, Whenever cries are deafened by her sight, Whenever ghosts come out to hunt me, I stay awake, and close my eyes. Whenever sun is born in early hour, Whenever winds are praising it with fear, Whenever jealous birds are dying, I hide away from dreams so dear. Whenever you become my hero, Whenever you my horrors kill, Whenever yours are days and nights, Is when I so immortal feel. За утре Не се надявай, че утре, Ще станеш и слънце ще свети. И не заспивай с мечтите си, Утре ще тръгнеш, без тях ще живееш. Ще бягаш, ще спираш, А пътят пред теб ще се скрие, И не събирай надежди за утре, Със страховете ти те ще се слеят. Не спирай за миг, за секунда, Времето не е приятел, Върни се обратно, ако поискаш, Но утре отново ще бягаш. Изморен ли си? Зная, не казвай, Може би скоро сърцето ще спре, Ще почака и ще тръгне по-бясно, Че утре дойде. Цитирай
james-assya Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 Яки са ти, аз много пиша и ми е интересно да чета и другите какво пишат, много ме кефи леко депресивния елемент особено във второто - в моя стил си , първото само е малко трудно за четене на места, защото ритъма му не е много силен но пък смисъла е супер як Цитирай
WenzelWeck Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 Харесах повече второто Браво ,хората почнаха да забравят какво е да се пише на родния им език... Харесаха ми и двете като цяло ,спокойно можеш да пуснеш още материал ,ако имаш... Като гледам имаш само добри отзиви Успехи Цитирай
hand_of_doom Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 Доста интересна тематика е засегната в тези стихове. Усеща се дълбока емоционалност и скрито послание. Обърни по-сериозно внимание на стихосложението и ритъма Успех... Цитирай
Recommended Posts