бобчо Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 Абе смятам да си взема личен тъпан и съм се насочил към Васко Илиев от Перник!Има обаче някакъв фен чиито тъпани не изглеждат лошо поне на снимка но нямам представа как звучат,мисля че човека се казва Иво Стоев и е от Варна!Тъй че ако някой има опит с тъпаните на някой от тях,или се сеща за други добри майстори или пък има тъпан за продан да пише тук!Поздрави!!! Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 0886 - 313 - 976 - Чарли ( София ) Той е човека , вече 2 тъпана взимаме от него и сме много доволни , има 16,18,20 инча ам можеш и поръчков да си направиш със ъпгрейди Цитирай
бобчо Отговорено Ноември 3, 2009 Автор Отговорено Ноември 3, 2009 А някой има ли представа кой е правил тъпана на Стунджи?За този Чарли чувам за първи път!Малко повече инфо може ли?Грозни моменти по изработката,напукване на дървесината и т.н.,ако има казвайте!В Пловдив се предлагат едни тъпани,на едно лице,което щото съм готин нама да изкажа, но са отврат!Искам нещо което гали и окото и ухото!Нещо красиво и истинско!Ако може някой да даде повече инфо и за Васко от Перник!Благодаря! Цитирай
бобчо Отговорено Ноември 6, 2009 Автор Отговорено Ноември 6, 2009 Вече си имам тъпан !!!Майстора е Васко Илиев от Перник,а тъпана е перфектен !!!Ако някой реши да си взима,горещо му препоръчвам точно Васко!И като човек,и като музикант,и като майстор е перфектен и страшно коректен!!!Аз отивам да си разтривам придобивката,а на останалите поздрави и !!! Цитирай
stenli7701 Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Вече си имам тъпан !!!Майстора е Васко Илиев от Перник,а тъпана е перфектен !!!Ако някой реши да си взима,горещо му препоръчвам точно Васко!И като човек,и като музикант,и като майстор е перфектен и страшно коректен!!!Аз отивам да си разтривам придобивката,а на останалите поздрави и !!! kazi kolko dade Цитирай
бобчо Отговорено Ноември 7, 2009 Автор Отговорено Ноември 7, 2009 20инча,300кинта,с подарък кияк и пръчка(подаръка е много важен )!Но си заслужава всяка стотинка!!!Поздрави!!! Цитирай
Recommended Posts