Old_Shetarhand Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Има обаче и друго нещо - как ще разбереш какво се прави с него, като никога не си пипал такъв? Затова ти си прецени - да, hard tail-а се настройва много лесно, но и Флойда се настройва лесно, след като свикнеш как се прави... А и според моето лично мнение Флойда ти дава доста предимства и разнообразява свиренето ти... Бе деда знам, мисля че ако стила към който се е насочил,или китаристите на които се кефи не свирят с Флойд, верно по добре ще е да си вземе китарка с Фиксиран Бридж Но друга работа е че даже и да свири неща тип Зак Уайлд,Слаш........ па може да вкара некой ефект с Флойда от време на време Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 а джаксън js30 king v ли беше китарата дето са я спряли от производство? js35 серията е спряна от производство, но тя не те засяга защото е с флойд в рф последно като ходих имаше 2-3 модела от тази сериа уориър и кинг ви, с фиксирано мостче е js30 серията те са около 500 кинта, според мен такава китара би била идеална за теб, флойда е предимно за разни гъзариики без които можеш да минеш, все пак това ше ти е първата ел китара, каквата и да вземеш като се понаучиш да връткаш сола вероятно ще ти се прииска друга хайде успех в избора Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 (Редактирано) мерси много може ли някой да каже точната цена на js30 king v?доколкото знам js30 кели,кинг в,роадс и уориър всичките са на една и съща цена.а и в xxxx дават ли на лизинг? Редактирано Декември 15, 2005 от Лелдорин Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 мерси много може ли някой да каже точната цена на js30 king v?доколкото знам js30 кели,кинг в,роадс и уориър всичките са на една и съща цена.а и в xxxx дават ли на лизинг? доколкото знам има такива варианти, за цената най-добре се обади и попитаи мисля, че телевона им беше 800-830 Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 мерси много може ли някой да каже точната цена на js30 king v?доколкото знам js30 кели,кинг в,роадс и уориър всичките са на една и съща цена.а и в xxxx дават ли на лизинг? доколкото знам има такива варианти, за цената най-добре се обади и попитаи мисля, че телевона им беше 800-830 казва ми че съм избрал несъществуващ абонатен номер някой ако знае телефона на рф да го каже. Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 уфф ама съм завеян...9800-830 е телефона извинявам се за грешката си Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 мерси много звънях и човека ми каза че има js30 серията,но няма кинг в и не знае кога ще докарат.но пък има от тези спряните.явно ще събирам до рождения ден(16 март) и ще се надявам за тогава да имат кинг в мерси много. Цитирай
AorA_Bass Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Авее да му еб* маиката...тука кво повечето се правят на големи разбирачи ве? На стаг грифовете им били шит? това изобщо не евярно това че сте предубедени към някоя марка това си е ваш пробл;ем..аз имам бас стаг и мога да кажа че грифа е идиален! А това че електрониката им не била доба....мноо здраве можете ад имате от мене...като си копувах стаг-а пробвах и един Ибанез правен в индонезиа....ии не стига че безе грифа м в трески..изфалшивяваше...така че...не зависи от марката а от китарата! и Флоид роуса бил базик...глупости...това че някои от тука пресъстващите никога не е свирил на китара с качествен флоид и ги е иад че никога няма да свирят на китара която не се разстроива си е техен проблем...момчета не е тука мястото да избивате музикантските си проблеми...! Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 еее пич, карай я по-спокойно и не обиждай хората тук казах че тия китарки са зле, защото наистина тази, на която свирих беше много зле. може и да има одбри бройки. за басовете стаг - не съм свирил, но колегата Налбантов гледам бая си е доволен от неговия....така че за басоветеняма да говорим това че някои хора имат проблем с китарите си......лично тяхна работа си е. аз проблеми нямам. опитвам се да дам съвет на момчето за да няма и той и все пак е въпрос на китара, не на марка разбира се Цитирай
Recommended Posts