Error53 Публикувано Декември 14, 2005 Публикувано Декември 14, 2005 Здарвейте. Ето една песен и от мен. Качил съм я на gmail. Лейбъла е Pure Sight. Споделете моля мненията си (каквито и да са те) Цитирай
jFog Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Здрасти и на теб Интересен стил.Мисля че от вокала има кво да се желае,акто произношение смятам че е Ок.Може би леко е разхвърлен аранжимента а може би това сте целяли...нали мнения искаше Как сте записвали,баса много зъл звук има (разбирай готин) в нещо като сдудио ли? Цитирай
Error53 Отговорено Декември 14, 2005 Автор Отговорено Декември 14, 2005 Еми честно казано и ние не знаем какво точно целим. Имаме някаква представа но не точно определена. Това ни е първата песен и решихме просто да запишем каквото ни доиде без да мислим прекалено много, а да се спрем на първите идеи които ни дойдат. Иначе записа в студио го правихме. Мерси за мнението Цитирай
Recommended Posts