hristo9 Публикувано Октомври 31, 2009 Публикувано Октомври 31, 2009 Здрасти аз съм Христо първо: аз не съм некъв брутален металист от рода на трепем дерем душим колим за това не искам подигравки от рода на шибан чалгар второ:Аз обичам и свиря народна музика с прекрастният инструмент китара. Сравнително начинаещ съм (поназнайвам акордите мога да свиря и мелодии) и ще ви помоля ако някой може да извади акордите за китара на някой македонски песни; мекедонско девойче ако умра ил загина море сокол пие сестра кани брата идр трето; а пък ако има и някакви таблатури за елементарни сола към мелодията. аз съм самоук и несъм много навътре в нещата(свиря по слух) четвърто ; не искам подигравки относно песните Цитирай
ianev_94 Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 (Редактирано) Темата ти не е за този раздел. Премести я във : НОТИ, УРОЦИ И ДРУГИ . Редактирано Октомври 31, 2009 от ianev_94 Цитирай
hristo9 Отговорено Октомври 31, 2009 Автор Отговорено Октомври 31, 2009 как така аз да я преместя Цитирай
ianev_94 Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Ами те , всъщност, модераторите сигурно ще я преместят. Иначе, защо да ти се подиграваме - всеки си има свой вкус и всеки си свири това, което го кефи, няма значение какво е. Цитирай
azzinoth1126 Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Мога на "Йовано, Йованке" да ти дам акорди ако те интересуват Цитирай
badValue Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 (Редактирано) скоро Александар беше дал някакъв линк с македонски ноти.... потърси го ...(и аз ще видя, но няма да си давам прекалено зор) намерих го .. Тука Македонско девојче Море сокол пие вода на Вардарот и т.н. Редактирано Ноември 1, 2009 от badValue Цитирай
hristo9 Отговорено Ноември 1, 2009 Автор Отговорено Ноември 1, 2009 Мога на "Йовано, Йованке" да ти дам акорди ако те интересуват еми ако е възможно искам ги предварително мерси П.П благодаря на bad value Цитирай
badValue Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 (Редактирано) там имам и Јовано, Јованке... тази я знам защото и аз я търсих .. дори и най- запалените металисти едва ли ще ти се подиграват за ТАКАВА МУЗИКА !!!! просто прегледай......не е като да няма песни там.... ако те затруднява да свириш по ноти...... свали(разпиши) си ги на таб и така го учи Редактирано Ноември 1, 2009 от badValue Цитирай
hristo9 Отговорено Ноември 1, 2009 Автор Отговорено Ноември 1, 2009 (Редактирано) свиренето по ноти не ми е толко познато(поназнайвам ги но не чак толко)специално за тия песни аз винаги се опитвам да импровизаирам по основната мелодия и пак ви благодаря много Редактирано Ноември 1, 2009 от hristo9 Цитирай
Recommended Posts