maringtr Публикувано Октомври 29, 2009 Публикувано Октомври 29, 2009 Линк към видеото: http://vbox7.com/play:bc4d8fed Записах го за един конкурс, а после се оказа, че той бил само за територията на Щатите, ама здраве да е. Дано ви хареса - за 1 ден това можах Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 Изпълнение на ниво,пиши ме у фен клуба И аз съм подготвил 2 песнички на същата групичка,скоро ще са в ефир Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 (Редактирано) Здрасти, Марине, предполагам си ме спомняш, Юли от НБУ съм! Браво, добро изпълнение си направил! Радва! Само на моменти, Fast picking-a ти бяга, но като цяло е велико! Поздрави! Редактирано Октомври 29, 2009 от Ulian_Borisov Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 30, 2009 Автор Отговорено Октомври 30, 2009 @Necrophagist Благодаря, колега. Непременно ми дай линкове, като запишеш въпросните парчета! @Ulian_Borisov Здрасти, Юли, разбира се, че се сещам и ти благодаря за градивната критика! Ти къде се изгуби? Драсни ми едно лично Цитирай
Recommended Posts