stratevcaster2 Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Туку що си взех една миди клавиатура , в която няма вградени звуци. Целта ми е да го прекарам през компютъра със миди-usb кабел . Та въпроса ми е , ще ми трябва ли някакъв саунд модул ? Цитирай
mravka Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Туку що си взех една миди клавиатура , в която няма вградени звуци. Целта ми е да го прекарам през компютъра със миди-usb кабел . Та въпроса ми е , ще ми трябва ли някакъв саунд модул ? Защо да ти трябва саунд модул с компютъра ,та нали той ти играе тая роля със софтуерите...свали си просто някъв виртуален синт...нз според мене има някфо яко закъснение с мидито и компютрите при запис...затфа по оферта някъф модул, връзваш го миди с клавиатурката и свириш неговите звуци .... Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 Само при запис ли е така или попринцип ? Цитирай
paralax Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Модул не ти трябва, освен ако не искаш да свириш на сцена (иначе трябва да влачиш комютъра ). За закъснението - зависи от софтуера, който използваш, настройките му, компютъра, саундкартата и тн. При мен проблеми не е имало. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Оправих всичко , проблеми и при мен няма .Мерси за отговорите . Темата може да бъде закрита . Цитирай
Recommended Posts