bulby Публикувано Декември 8, 2004 Публикувано Декември 8, 2004 Ето тук една тема, където да помечтаем Нека оставим финансовите съображения настрана Приложете и снимка ! Аз лично си мечтая след години да притежавам един такъв Gibson Les Paul Standart (е, и Custom не отказвам ) Или пък един Framus Camarillo Custom, който като цена е малко по-реален Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Ами. Аз си мечтаех или за един такъв Гибсън, или за един Framus Diabolo или за ей това: И впоследствие сега притежавам това последното Ама, май не го заслужавам хич още Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 fLiSk DДано някой ден имам възможност за такава китара като тоя Fender:( модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Супер е Налбатов! Ония записи са със старата Ямаха. Откакто бачкам тука в Германията за него събирах пари Ама сега... Преди усещах че ЯМахата не ми стига, а пък сега аз не стигам на Фендера Предполагам ти какви неща би могъл да направиш на него... Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Супер е Налбатов! Ония записи са със старата Ямаха. Откакто бачкам тука в Германията за него събирах пари Ама сега... Преди усещах че ЯМахата не ми стига, а пък сега аз не стигам на Фендера Предполагам ти какви неща би могъл да направиш на него... Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Знам че ша я изгълташ Ама стига ОФ!топик че да могат и другите да с споделят кахърите. Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Аз може да съм тъп барабанист, но от много отдавна си мечтая за един истински Ovation, на който да дрънкам няколкото акорда, които знам. Цитирай
Mityata Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 аз ако имах мноо кинти бих си направил собствена серия в Ibanez.... най вероятно RG550 със Seymor Duncan и оргинален Floyd Rose от старите...тяло от махагон и тн.... мечти нали знаете... Цитирай
pacman Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Ами. Аз си мечтаех или за един такъв Гибсън, или за един Framus Diabolo или за ей това: И впоследствие сега притежавам това последното Ама, май не го заслужавам хич още Btw виждал съм абсолютно същия Фендер в едни магазин в София (който вече не съществува). Стоеше си ей така на витрината в полуотворения куфар... Цитирай
nio Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 бих си купил летяща китара. да готви, да чисти, да пере и да печели пари. 1 Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Fender Jazzmaster'62 Fender Jag-Stang FR Fender Telecaster Deluxe'72 Fender Telacaster Lite Ash Fender Startocaster STEVIERAYVAUGHN Signature Model Gibson SG Angus Young Signature Model Gibson Expolrer '76 Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Jaggstanga е максимум 400 евро и то в магазин а не онлайн. Бива Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Jaggstanga е максимум 400 евро и то в магазин а не онлайн. Бива Знам. Online е ок.420. Въпреки това е много добра китара. Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Аз лично си мечтая за Music Man!! Не съм свирил до сега на такава китара, но като гледама Петручи и Стив Морс и ми става голям кеф Цитирай
James Hetfield Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Ето тва е една от моите мечти Цитирай
Recommended Posts