Loriana Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 РЕШИЛА СЪМ ДА СИ КУПЯ YAMAHA СИНТ. СПРЯЛА СЪМ СЕ НА 2 МОДЕЛА YAMAHA DGX 630 или YAMAHA DGX 530! КОЙ ОТ ДВАТА ДА ИЗБЕРА! Цитирай
GrashOverride Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 Здравей. Разликата между двата модела е само в клавиатурата, а именно DGX 630 е с така наречената "тежка" клавиатура(GHS(Graded Hammer Standart)), която имитира усещането на клавиатурата на истинското пиано. DGX-530 съответно е със обикновенна, "мека" клавиатура. Всички други функции на двата модела са еднакви. Определено DGX-630 е по-добрият, но и по-скъп вариант. Успех с покупката! Цитирай
Loriana Отговорено Октомври 22, 2009 Автор Отговорено Октомври 22, 2009 Много, много благодаря за компетентния отговор!Поздрави! Цитирай
Mike_MnD Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Да вметна, че dgx-630 със сигурност върви с педал и сглобяема стойка, но не съм сигурен дали при Dgx 530 ги има. Иначе, и аз бях пред подобни избори, но в крайна семтка си взех dgx-630 и съм повече от доволен. Цитирай
Recommended Posts