bulby Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 Много яко сте забили! Адмирации за вокалите - това парче е нечовешки трудно за пеене, тоя Матиевич е голям изверг Цитирай
Chuck Norris Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 Мерси на всички за готините коментари! Цитирай
oldman Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Браво Чък,браво Норис,мноло леб има в тебе и на другите младежи от отбора,браво.Много добре звучи,само дето сигнала ми кривеше от време на време,като цяло,но проблема може да е и в моята техника.Само такаа .Давайте нататък,ама в същата формация --- 6+ Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 яко и вокалите и солачките, много яко соло, липсва ми клийн китарката Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 отново благодаря Понеже днес малко се вбесихме с китариста, защото един наш колега и приятел се надсмя с извинение на китариста на изпълнението и общо за всички неща които сме пускали до сега, че не е мн добър и има много по-добри от него във форума, там някой от по известните.. няма да споменавам имена били 100 пъти по-добри от него... тези дни ще има изненада Yngwie Malmsteen - Far Beyound The Sun на 220 bpm. Ако са толкова добри, колкото ги хвали тоя нашия приятел, ще се пуснат и те в джемчето Коментарът ми не съдържа никакви лоши намерения, относно лицата които съм изброил и ако модераторите ме накажат заради тоя пост, ще е смешно... нищо лошо не съм казал, просто се засегнахме лошо и... това е казах си го разтроен съм, той е вбесен и ще покаже за какво става въпрос сега comming soon Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 (Редактирано) Ти пък не го превръщай в лична драма Има си достатъчно джемчета, на който му се свири си свири и място за състезания няма И не съм се надсмивал казах си мнението и то лично нс теб. Редактирано Октомври 24, 2009 от ultramega Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 Да бе Но Проблем, ама аз му казах, че има 200 пъти по-добри и нали знаиш, някой се обиждат Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Ами не съм искал да обидя никой. Ако той е достигнал съвършенство, а аз не го оценявам, моите извинения. Момчето си свири добре и е още млад , би могъл да се развива много , явно му се отдава. Но пък да се обижда от това че се намират и по опитни и добри музиканти от него (в никакъв случай не визирам себе си) си е комлексарско. Човек обикновено колкото повече научава, разбира колко много неща има да учи още. Ако е решил че няма накъде повече да се развива от това по добре да си изхвърли китарата Извинявам се за офтопика, но имало обидени, та се почувствах длъжен да се извиня и да поясня моите виждания. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 (Редактирано) .. Прав си, то това вече става спор, и сигорно ще затрият горката тема, но виж сега. И аз не казвам, че Юли е най-добрия или нещо от сорта, да го благословя както ти каза, просто човека си свири, както големите музиканти свирят, и доста добре се справя, смешно е да му дават акъл за бендове и там други работи. А аз винаги споделям с него и да кажем има по-добри, може ама че някой си бил 10 пъти по-добър, а друг ако не е 100 пъти по-добър... Няма да се обиди, ако кажеш примерно, млад си още имаш да учиш, ама че има и 100 пъти по-добри, еми тва си е ебавка, все едно неможе да свири изобщо..... Редактирано Октомври 24, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
Chuck Norris Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Няма смисъл от състезания, свиркайте си и си гледайте животеца! Айде продължавайте с коментарите моля и който иска да се сърди! Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Браво бе пичове! Разцепили сте! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 Мерси, Ивчо :* Цитирай
SKYFACE Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 WoW- невероятно се е получило !!! И вокала е ...нямам думи Браво Цитирай
Chuck Norris Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 WoW- невероятно се е получило !!! И вокала е ...нямам думи Браво Мерси, SKYFACE! ПОЗДРАВИ ОТ КАВАРНА!!! Цитирай
Recommended Posts