niki123bg Публикувано Декември 10, 2005 Публикувано Декември 10, 2005 Едно аверче от Варна изчезна от погледа ми преди доста години. Преди известно време разбрах, че се забавлява извън България. Вчера ми дадоха линк към сайта му и реших да го споделя: http://www.ivanmanoloff.com/ Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 . Not losing his faith, continued playing with several bands and the best musicians in Bulgaria and writing music in different styles, from ragga, through rock and hardcore/metal, till jazz-rock fusion. Fully in the world of professional music, began to travel and play all kinds of music. А бе тоя пич що не съм чувал никога за него...те на сайта го описват като един от най-добрите български музиканти раждани някога...а и пише че е свирил известно време с най-добрите в България :think: :think: :think: странно :think: :think: :think: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Аз изгледах клипчетата и съм малко озадачен :think: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 (Редактирано) Аз още не съм ги изгледал че съм на работа.Ама ебати дизайна има тоя сайт супер як само че за чалга певица или сертаки изпълнител...и снимките са направо не ме кефи ебати сайта... за яки сайтове...вижте ми подписа...препоръчвам сайта на Кълн Редактирано Декември 12, 2005 от tupoto kopele Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Сайтчето наистина е малко кич, но пичът свири с много хъс, мен лично ме кефят идейките му. Който може по-добре, да прави свръх сайт и да свири. Т'ва е. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Здравей Иване! Не те познавам... Не слушай никого! Желая ти още много успехи и много късмет! Всичко в сайта ти ми хареса! Митко Цитирай
pampi Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 ...препоръчвам сайта на Кълн Е тва е сайта!!!!! Въпреки че не съм сигурен дали стария не беше по-добър, но определено го слагам сред най-добрите сайтове на групи.То и самата група доста напред в класацията стои)) Цитирай
Delyan Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 ... Мдам Очевидно си постигнал нещо в музикално отношение. Очевидно има хора на които се харесва това, което правиш, а в крайна сметка това е важното!!! РЕСПЕКТ!!! :hello: п.п. Когато преди доста време пипнах един Ibanez RG565 направо се :inlove: в него. Много, много яка китара. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Браво Иване, Сайтът е готин. За съжаление не можах да чуя нищо от демотата, защото сега съм с бавна връзка,тъй като чакам да трансферират кабелния интернет на новия ми адрес.Обезателно ще чуя нещата ти обаче.Успехи в Испания, Владо Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 Сайта определено не ми хареса като дизайн...много ми е цигански.Не искам никой да обиждам..просто не ме кефи. Музиката на него е доста приятна като идеи и композиция въпреки че това са просто дема и са много кратки(естествено). Китарата звучи яко...но другите инструменти са доста ученически като звук. Според ако се запише с истински музиканти(инструменти) ще е доста яко. Ми това е... Цитирай
rockstar666 Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Като от латино сериал,ланчето се вижда,косата зализана-преминаваща в опашка,подобие на хавайска ризка,можеше в едно червено сако да се барне-не бих си показвал сайта,ако ми беше такъв-телевизия"Романтика". Съжалявам "пич",но нестава.което си е шибано ,.....си е шибано. Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 12, 2006 Отговорено Юли 12, 2006 bay the way преди 2 часа съвсем случайно и небрежно в една репетиционна се запознах с пича от сайта.. Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 12, 2006 Отговорено Юли 12, 2006 еми сичките говна за хавайската риза и ланеца са пълна глупост Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 12, 2006 Отговорено Юли 12, 2006 За ризата не знам,но последните клипчета за жестоки ! Цитирай
Recommended Posts