mikcheto Публикувано Октомври 20, 2009 Публикувано Октомври 20, 2009 Здрасти , незнам дали тук е мястото но все пак искам да споделя и да получа отговори или съвети Така ...не съм професионалист но обичам да пея и то много ( аматйорка) Хората около мен твърдят че пея правилно и хубаво дори едни от тях са специалисти в тази област ! Но както и да е да не ви оттегчавам Към темата Значи преди два-три дни когато изпълнявах една песен не се почуствах много добре .... и спрях Но на другият ден когато започнах да пея сякаш предишният ми глас - моят ... изчезна и сеедно това не сам азз Немога да обесня какво ми е Но гласат ми изчезна смисал сега просто нямам глас Даите някои съвети или отговор на въпроса : Дали ще се оправя или това е просто временно ! помогнете ми защото за мен живота е песен а нямам ли глас просто незнам ! Цитирай
Apis Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Здравей!Може да имаш проблеми с гласа поради доста и разнообразни причини принципно,например пренатоварване,настинка или грип,при което гласът обикновено пада, както и от времето.Най-добре е да се консултираш с личния лекар или със специалист по УНГ.Успех! Цитирай
Recommended Posts