chlen Публикувано Октомври 16, 2009 Публикувано Октомври 16, 2009 Някой пробвал ли е тази джаджа - http://stetsbar.com/ Цитирай
chlen Отговорено Октомври 19, 2009 Автор Отговорено Октомври 19, 2009 Очаквах темата да предизвика интерес, ама чак пък такъв фурор Сериозно, никой ли не го е пробвал??? Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Октомври 19, 2009 Отговорено Октомври 19, 2009 Гледах ревюта в youtube и като гледам е зарибявка,ама в България не съм чувал за таквоа нещо. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 19, 2009 Отговорено Октомври 19, 2009 (Редактирано) Не му вярвам на това - ще разстройва! Имах китара с Виброла, на Ангъс Янг и горе долу нещата са същите. Ако е с този струнник ще разстройва. Трябва да се смени със струнник, който има ролери на мястото на седлата. Аха...! ...и трябва бриджа да влиза плътно в шпилките и да не се клати. Ала-бала е цялата работа... Иначе не съм го пробвал, но нямам и желание...просто няма смисъл за едното леко поклащане... За мен това си е чиста проба гъзария и ако това нещо има приложение то няма да е същото като тремоло или флойд. Абсурд! Редактирано Октомври 19, 2009 от EAmechaniX Цитирай
chlen Отговорено Октомври 19, 2009 Автор Отговорено Октомври 19, 2009 Доколкото разбрах май се движи целият бридж, т.е. струните не се плъзгат по седлата, както е при вибролата. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 19, 2009 Отговорено Октомври 19, 2009 (Редактирано) ^stetsbar ^ Не знам как се хлъзга но виждам, че разстройва. Както казах - ала-бала. ми се струва много по-надеждно и е с двойно заключване. Редактирано Октомври 19, 2009 от EAmechaniX Цитирай
chlen Отговорено Октомври 19, 2009 Автор Отговорено Октомври 19, 2009 (Редактирано) Да, това трябва да е по-стабилно, но е предназначено за стратове, не може да се монтира на Лес Пол. М/у другото Стетсбара, ако не беше толкова уникално грозен, бих го пробвал, ама някак си не мога да се примиря с външния му вид Редактирано Октомври 19, 2009 от chlen Цитирай
Recommended Posts