Ивелин Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 (Редактирано) Какви барабани си използвал? Май касата има едно идея повече пик, а в дяла преди солото (с томовете) има каса на слабо време - без нея томовете увисват. Другото ми хареса! Редактирано Октомври 16, 2009 от Ивелин Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 16, 2009 Автор Отговорено Октомври 16, 2009 Toontrack Superior, а относно касата, не че пиква ами просто има прекомпресия и избива, ами относно за мидито после го видях, че там не е наредено добре, ама кво да се прави Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 16, 2009 Автор Отговорено Октомври 16, 2009 поиграх си още малко относно микса, марзи ме да си играя с тъпите брейкове на томчетата http://www.4shared.com/file/141346808/b714e325/Crazy_Train_new_record.html ://http://www.4shared.com/file/1413468...ew_record.html Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 (Редактирано) Бекин трака ти ли си го правил? Инак кавъра кърти! EDIT: Солото МНОГо ме кефи! Само не ми хареса , че не си сложил 3-те licks преди chorus-a или както се води. Редактирано Октомври 16, 2009 от Pwnzorafied Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 16, 2009 Автор Отговорено Октомври 16, 2009 (Редактирано) Не свиря аз, моя приятел свири Юлиан Борисов, има и още кавъри, но не са завършени на пълно, но като цяло има Металика, Джудас, Пантера, скоро ще има и Пърпъл и Рейнбоу в момента правим парчетата които той си пожелава( за мен е чест да му прая мп3-ките ) после ще го юрна да направим един Can't let you go на Рейнбоу Редактирано Октомври 16, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Тепърва мислим да правим разнообразни неща с колегата, надяваме се да Ви допаднат! Цитирай
Recommended Posts