circles Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Ето още от новия ни материял с колегата Енгърмийнс на вилата. Leave it Alone Метъл! Цитирай
SKYFACE Отговорено Октомври 14, 2009 Отговорено Октомври 14, 2009 Супер е Ех какви яки записи си правите на тази вила Сашо сега ако кажеш че има и джаги там ...запретвам веднага ръкавите )) Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 14, 2009 Отговорено Октомври 14, 2009 Опа, това най-ми харесва от всичките неща до сега. Обичам такива заигравки с местата на иснтрументите в микса. Има какво да се доизлъсква но определено кефи много ! Цитирай
circles Отговорено Октомври 14, 2009 Автор Отговорено Октомври 14, 2009 Радвам се, че ви е харесало Основните вокали са с микрофона на Марин, също много як - лампов, когато ги записвахме есе още нямах Ноймана.... част от бек вокалите са с У89-ката и китарите, заедно със една СМ57-ца с ампа на Дими - по-тресливите. Забравил съм на края да пусна един фейд аут, че така куцо свършва. И касата, както винаги нещо се е*ава, но ще я оправим SKYFACE, въпрос на дни е да доставя една джага и тенис маса, за да има за тийм билдинга на бандата... уикенда записвахмв със Sub Zero Farm и мисля, че в такива условия не бяха записвали до сега. Те ще си кажат де. Ако имаш желание - обади се, ще измислим нещо. А ти кой си?? Колега Флиск, чакаме те с нетърпение за гостито - домъчня ни с булката за тебе! Цитирай
pampi Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Навилата е супер! : ))) Иначе парчето вече го коментирахме, нали ти казах, изръчкай Марин и съберете група за тея парчета : ) Цитирай
audiofreak Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Жестоко грънчче... Барабаните и баса носят нов микс, но и така парчето разцепва. Края можеше да още по-разностранен и полу-завършен. Браво!!! Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 18, 2009 Отговорено Октомври 18, 2009 Така като го слушах та се сетих - Кубейн жив ли е ??? Или само чувам гласа му ??? . Бравус , много готино е станало и силно напомня на стила на Нирвана . Цитирай
circles Отговорено Октомври 19, 2009 Автор Отговорено Октомври 19, 2009 ^Ами както и да ги въртим нещата, натам вървим Въпреки, че тембъра на Марин далеч не е Кобейнски, на места е близко... Ето един вариант - малко по балансиран и с читав край.. Leave it Alone mix 19.10 Първия, направо го махам.. Цитирай
нинджа Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 Напрао ме озорихте с тва парче... и Back In Business, дето е свирил съгражданина и никаква каса не се чува. Има си начин... ше ги бора. Цитирай
circles Отговорено Октомври 20, 2009 Автор Отговорено Октомври 20, 2009 Нинджа, кой съгражданин братле? Касата - на тази песен специално ми е доста тегавина, да я наглася.... Ако звучи добре на тихите части - на метъла не се чува, обратното - става прекалено натрапваща се ако в метъла звучи добре.. Мисля да я копирам на друг трак и просто двата звука да са различни, но сега нещо не ми се занимава повече с тези парчета... по нататък. Цитирай
нинджа Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Марин така каза. Иначе добре че ми прати той парчета на вашта банда - дуо. Колкото повече ги слушам, толкоз повече ме кефят. От The Waiting аз бих направил две парчета - след втората бънгълско-еклундска част. "Отново в играта" кърти откъм ритмика и цепелинска тръпка! Има ли още? () Цитирай
circles Отговорено Октомври 21, 2009 Автор Отговорено Октомври 21, 2009 Аха, сетих се кой съгражданин С Марин имаме сигурно около 20 парчета - кое до къде стигнало - друг въпрос Ще разцъкаме треснята! Цитирай
shompul Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 така , така! слушам и доволствам! браос на вас и навилата) Цитирай
Recommended Posts