Silfredim Публикувано Октомври 12, 2009 Публикувано Октомври 12, 2009 (Редактирано) Това е една моя песен от миналата година , която така и не претърпя по-нататъшно развитие и остана само като демо версия. Очаквам вашите мнения, съвети и предложения относно нейното бъдеще! Може да я прослушате на страницата ми в myspace: www.myspace.com/silfredim Редактирано Октомври 12, 2009 от Silfredim Цитирай
Em.Vladev Отговорено Октомври 12, 2009 Отговорено Октомври 12, 2009 Определено парчето е доста монотонно.Почти няма градация.Това е само мое мнение.Ти питаш - аз казвам какво мисля.Иначе почти всяко нещо ако се "пипне" може да стане.Мисля и че се разминава текста с песента доста.Ако ще и търсиш приложение ,според мен и трябва добър аранжимент и вероятно промяна на текста. Поздрави! Цитирай
Silfredim Отговорено Октомври 12, 2009 Автор Отговорено Октомври 12, 2009 Поздрави и на теб и благодаря за бързия отговор! Уважавам твоето мнение и определено съм съгласен, че песента е монотонна и има нужда от доста корекции. Въпросът е дали този стил има изобщо някакво бъдеще на нашия скромен музикален пазар? Цитирай
fusion Отговорено Октомври 12, 2009 Отговорено Октомври 12, 2009 Лично мнение: нашият музикален пазар е затворен за един лейбъл (няма смисъл да пояснявам) и нищо друго няма място на него. Засега?... Цитирай
Recommended Posts