Николай Петров Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 На Myspace на групата може да чуете две нови парчета - Confusion и Wish to fly, както и един клавирен инструментал - Unfreeze. Надявам се да ви харесат! Цитирай
Николай Петров Отговорено Февруари 3, 2010 Автор Отговорено Февруари 3, 2010 Здравейте! На същия myspace адрес може да чуете три авторски парчета , на които подобрихме леко звука в сравнение с тези от предния ми пост. Участваме също и в "конкурса" на Радио Тангра. Ако ви харесват нашите песни и наистина ги цените, може да пуснете гласа си. Поздрави, Николай Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 (Редактирано) Харесаха ми бас партийте в Wish to fly. Готино са измислени . Както и клавирното соло на Confusion. Има ли някакъв стремеж към по джазово звучене на моменти или на мен така ми се струва? Редактирано Февруари 3, 2010 от ultramega Цитирай
Николай Петров Отговорено Февруари 3, 2010 Автор Отговорено Февруари 3, 2010 Правилно си усетил Ultramega, има такъв стремеж. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 ^ Готино, само ми се струва че го търсите на произволен принцип и на моменти китарата ми се струва че прескача тънката граница между "фалшиво свирене" и "Джазово звучене ". Нека да не се приема като злобна забележка... споделям какво се чува отстрани защото винаги отстрани е по различно. Цитирай
Николай Петров Отговорено Февруари 3, 2010 Автор Отговорено Февруари 3, 2010 Всяко едно мнение може да бъде само от полза за нас! Благодаря ти, че оценяваш музиката ни! Цитирай
Recommended Posts