Amphibia Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 ... дойде ми идея на майчина реч и мисля да я озвуча. пък може и да ви хареса Отдавна Отдавна стихнаха китарите в ноща, отдавна стихнаха вълните по брега, в пясъка следите сливат се с вода/а сливат се звездите с лунна светлина. Отдавна свикнаха очите без сълзи, отдавна стискам с длани твоите коси, спомени отнасят мисли в онзи час, когато се видяхме шепнейки без глас. R/ Останах след влака, останах с лице към теб, обгърнат от пламенни ръце. Отдавна минаха последните коли, отдавна светят спирките за две души, осъмнали със обич в утринна роса/а погалени от вятъра на есента. Отдавна в мен се вливат ледени реки, отдавна в мен изтиват горещи въглени, отдавна в мен вилнее тъмен глас в ноща, отнема и дъхът ми, всява самота. R/ Останах в мъглата, останах с лице към теб, обгърнат от каменни ръце. Цитирай
Amphibia Отговорено Ноември 2, 2009 Автор Отговорено Ноември 2, 2009 ето го и озвучаването само за една представа макар и нахвърлено... не е мастер запис. ... не знам точно какъв стил е. нов е за мен но на там ме дърпа ... поне за сега. може и да ви хареса. на вокала ще му дойде реда. за инфо, всички инструменти са изсвирени и записани в Диска на Yamaha XS7. не съм ползвал помагащи готови семпли и пр. Цитирай
james-assya Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 хубаво ти е стихчето а и музиката си я бива, давай да чуем и вокал, това си е балада оттам нататък зависи накъде ще я обърнеш, но аз не съм много веща в занаята както се казва Цитирай
Amphibia Отговорено Ноември 5, 2009 Автор Отговорено Ноември 5, 2009 благодаря ти за коментара. ще запиша и вокала тези дни. трудно ми беше да намеря подходящи думи за една съществуваща мелодия. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 Много добре, браво И музиката е супер. Ще чакам да чуя цялата песен Успехи занапред! Цитирай
Amphibia Отговорено Ноември 10, 2009 Автор Отговорено Ноември 10, 2009 (Редактирано) благодаря! записах и вокала и отворих нова тема в раздела Авторска. двоумях се доста време, дали да продължавам тук или да отворя нова тема. може би модераторите имат идея как да посъберем нещата на едно. акцента ми е доста силен, хм ще пробвам вероятно и на английски, както и пробвах малка част но не бях въодушевлен. може би защото е залегнала на български в паметта ми или текста не беше подходящ..? не знам. вариянта за изпяване на английски си остава като опция, но текст липсва все още. Редактирано Ноември 10, 2009 от Amphibia Цитирай
Amphibia Отговорено Ноември 21, 2009 Автор Отговорено Ноември 21, 2009 ------------------------ тук започнах и тук пускам последния запис с нов refrain и с поизгладен акцент Отдавна Отдавна стихнаха китарите в ноща, отдавна стихнаха вълните по брега, в пясъка следите сливат се с вода/а сливат се звездите с лунна светлина. Отдавна свикнаха очите без сълзи, отдавна стискам с длани твоите коси, спомени отнасят мисли в онзи час, когато се видяхме шепнейки без глас. R/ Остана в нас, в съдбата ни. Остана в нас раздялата, поведе ни със каменни ръце. Отдавна минаха последните коли, отдавна светят спирките за две души, осъмнали със обич в утринна роса/а погалени от вятъра на есента. Отдавна в мен се вливат ледени реки, отдавна в мен изтиват горещи въглени, отдавна в мен вилнее странен глас в ноща, отнема и дъхът ми, всява самота. R/ Остана в нас, в съдбата ни. Остана в нас раздялата, поведе ни със каменни ръце. ------------------------ Цитирай
hand_of_doom Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 Както и предполагах, крайният резултат е невероятен Страхотна баладка се е получила. Малко ми напомня за стила на старите БГ рок групи (Щурците например). Да не те плаши акцентът. Звучи малко като изпълнението на химна от Ерик Адъмс на концерта на ManOwaR в Каварна - някак си специфично и с особен чар Цитирай
danko Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Много е хубаво и красиво Просто няма какво друго да кажа Цитирай
Recommended Posts