Fallenblood Отговорено Ноември 12, 2009 Автор Share Отговорено Ноември 12, 2009 (Редактирано) та свалих грифа от тялото и сега виждам, че освен доста изпъкнал е и леко усукан, понеже е седял няколко месеца без първа струна... как да го изправя сега тоя гриф? Редактирано Ноември 12, 2009 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Май 1, 2010 Автор Share Отговорено Май 1, 2010 да я вдигна малко тая тема... че проблемът с грифа стои, даже първите няколко прага, където най-много бръждеше, тогава ги бях пилил, ама нищо, имам други да ги сменя. а именно е малко, но значимо изпъкнал, в резултат на което бръжди както си иска чак до осмо прагче ("а на мене флейтата ми я натикаха чак до си бемол!") и аз доста го бях мъчил, дотам, че "главичката" на truss rod-а със всеки оборот заставаше все по-накриво, та трябваше съответно да разширявам кухината, та да влиза изобщо гаечният ключ... циганска работа, сигурно съм го съсипал. та, уважаеми колеги, трябва ми лек за изпъкналия гриф, за свирене в стандартен строй или с полутон надолу с достатъчно нисък екшън за по-бързи фънкарии. или евентуално друг гриф, който да стане на пълдина, а нови адаптери са задължителни, пък и тялото каквато е талпа направо нов бас да си купя - но, ако може да се постигне подобрение с наличните материали и минимум средства, ще се радвам да го чуя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts