... Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 Здравейте отново,ние с групата в която свиря качихме още една нова песен,не е кой знае колко миксирана ,но все пак... Мненията ще са от полза песента е качена в профила ни в myspace и се казва Never Back Down myspace.com/angerpoint Цитирай
jFog Отговорено Октомври 11, 2009 Отговорено Октомври 11, 2009 (Редактирано) привет, Ако не се лъжа Черния Корсар ви представи тук преди .. доста време като нова банда записала песен в неговото студио.Още се търкаля песента из плейлистите на компа ми :)Beyond The Walls Определено новите неща ми кефят в пъти повече.по мелодичните вокали и по мелодичните рифове много ви отиват ! Прекрасни са! от моя лична гледна точка / Малко повече скорост би допълнила на 100% малко по вече ''шведската''картинка поне за мен(това е лично мнение не е опит за наклон на 'уя) Нека силата бъде с вас!!! Редактирано Октомври 11, 2009 от jFog Цитирай
... Отговорено Октомври 12, 2009 Автор Отговорено Октомври 12, 2009 Както казват колегите от Odd Crew " Силааааа!" Цитирай
Recommended Posts